folktermos.

Nu sitter vi här inmosade i en såkallad folktermos ( även kallad husvagn ). Åt nyss en goumremiddag från la chef Mamma, bjudande på färsk pasta och carbonara. Efter en hel dag spenderarde i razer saaben o folktermosen på släpp,  var vi äntligen frame vid vår slut destination,
Ut och rasta småbarnen till lekpark och sen en tur till shoppen för checka lägget o kanske inför skaffa sig ett och annat kort, motiv av en älg eller nåt annat kretatur.

Snart vankas det kortspel och gottigottgott :)

peeeace



När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Det händer mkt här nu..

torsdags - ut till stugan en sväng med Mattias, fiska o lite annat smått&gott. Sen på kvällen blev det bio för hela slanten ( eller rättare sagt sista slanten, jag är luspank ) efter det blev det film o toast hemma hos Jonah.

fredag - visste inte riktigt vad jag skulle hitta på denna förgyllda aftonen, kände oxå att stafylokockerna börja pirra i halsen. Så det slutade  i mys kväll med jonah, laga mat o film. Sen framåt tio snåret kom Erika över o då blev det vattenpipa och hög musik på balkongen, tills jag välte vattenpipan så det kom kol på allt, ajdå! Vi kikade även på nostagi filmen Hipp Hipp Hora, som gav oss många skratt och minnen. Även fast erika fick hem vi två så var fortfarande natten ung, mer filmer o mer toast blev det. När klockan var fem tänkte jag gå hem. Väl hemma somna jag som en stock och vakna inte förrän tre på eftermiddan.

lördag - Ja, som jag sa klockan tre kände jag att det var dags att gå upp. In i duchen o fräscha till sig o sen till kalas i buschen hos syster. Där bjöds det kräftor å grillat och alla möjlig mat. Tipspromenad och tårta blev det ju oxå förstås.









Idag blir det mys och vattenpipa med lite folk.

Nästa vecka blir det husvagnsemster med familjen, trevligt!



peeeace

sometimes I just need you to love me


lars winnerbäck <3



- Du är början på nåt nytt och nånting underbart  <3

häng och sväng .

Film hemma hos jonah på eftermiddan,Terminator Salvation. Sen vart det att kila över till Millan en sväng och förlusta sig där ett tag.
Frossa kladdkaka när jonah kom över och zappa omkring bland alla möjliga kanaler. Medans Millan satt och planera sin framtid med alla möjliga kurser och universitet.
Äntligen hemma nu efter många om och men,

Nu är det Ace Ventura och pocorn om jag kan hitta några..

På torsdag blir det bio för hela slanten, Harry Potter och Halvblodprisen med järngänget (:

peeace

sommarlov.

Nu i sommar hade inte blivit så mkt skrivande,och bloggen gapar nästan tom.
Så här kommer en snabbis om vad som här hänt osv

¤ Skolavslutningen var vi hemma hos mig o röjde, eller vad det nu kallas. Fulla var vi iaf. Millans kille va med, trevlig prick fast munnen gick i ett.

¤ Jag har också för dom som inte har märke blivit mina rätta hårfärg, så nu är jag helt och hållet blond. Erika gjorde ett ett trapasjobb med mitt hår, hätta hade jag och där satt hon dag som natt och petade ur slinger ur dom pyttepytte små hålen. Detta hände äventyr inträffade självklart hemma hos fru hellerstedt på en såkallad övernattning,sleepover.

¤ Minigolf med makarn Erika&Adde och sötnöten Jonah

¤ Sen bar det också iväg till storstan, Stockholm för spendera pappas pengar. Inhandla diverse. Med duon Erika&Jonah (:

¤ Midsommarafton firades hemma hos Sofie med buller och bong, även denna kväll inte i nyktert tillstånd.

¤ PEACE AND LOVE <3
En vecka fylld med supa, musik och paaaassion.
Detta präglade också veckan
- centralskolan
den har jag haft i näsan, var nog den mest sagda meningen i vårt tält, läger what ever

men så sant som det är sagt en bild säger mer än tusen ord

'










¤ stugan, sola, bada å grilla

¤ Promenerande med Jona med h

¤  Smultonstället med Mattias&Josse.Dåligt väder men vem fan bryr sig, det är aldrig fel med glass

¤ Filmfilmfilmfilmfilmfilm

¤ Picknick i talltullrondellen med järngänget

¤ Och nu till slut är vi framme till idag, idag har vart en sån där slappdag när inget speciellt har hänt så man har tagit tag i det där som man borde gjort för en vecka sen. Städa, hacka den där jävla rabarbern som jag lovade så ärligt min mamma att jag skulle ta hand om, handlat, lagat riktigt mat, ist för den där skiten jag ringer o beställer imellanåt och sen går några ynka meter och hämtar. Jag tror ni alla veta vad jag pratar om. Sen ligger kartong där några dagar o  man inte riktigt orkar anstränga sig och ta hand om skiten.
Men det är tur att jag har min lilla hustomte som hjälper mig med det där lilla extra jag inte riktigt orkar, om det tex kan va att dammsuga, plocka ur diskmaskin eller hämta nåt helt oviktigt ur frysen i källarn. Som ställerupp i alla lägen så tack, ville bara säga att du är bäst, tack för att du finns <3

Imorrn blir det fest hos plaza de Sofie, längtar

peeeace

make love not war!

fuck.

så jävla fucking förvirrande

RSS 2.0