torsdag

long time no see, det händer så mycket grejor här så får ingen ro eller helt enkel lust att skriva. Dagarna har trappas av mellandagsrea shopping ( eller kanske mindre rea, kändes ganska urplockat ), lunchande på mitt och jonahs nya favvo ställe..Kolgrillen, MUMS! Filmtittande och pussande med fina J som varit i strägnäs över jul och kom hem i måndags, jobbat också lite, hedlig enkel umgås med föräldrarna.

torsdag...dagen innan nyårsafton. inget bestämmt utan vi får ta det helt enkel som det kommer. Ska försöka skaka lite liv i killen brevid mig som är en riktig sjusovare och som inte har världen bästa morgon humör. mutrar och fnyser åt allt.

Ha en bra dag ! ♥

nytt och fräscht !



va gör man inte när man har tråkigt, redigera om bloggen. Klistrar och klipper. Ny header, Ny bakgrund och mer kommer. Det är lite knepigt, man måste ha tålamod! HEJ

Annandagen

hej hunnit med en hel del idag tillskillnad från igår när sängen var grymt skönt....men det tar vi senare. Idag bilade jag ner på stan och mötte upp Erika för lite mellandagsrea...uppvärmining kan man säga innan tisdag då vi ska till norrköping och spendera. Runt i alla affärena hitta lite fynd, en potentiell nyårsklänning, en frään t-shirt...spara resten av pengarna till norpan.

Igår efter mitt sängfösande och ett antal filmer. så slängde jag på mig lite smink och begav mig med erika ner på stan och kolla läget.  Samma gamla folk, samma gamla krogar. Kul att se lite folk iaf.

Nu ska jag kolla Linas Kvällsbok och bränna en skiva. Trevlig kväll ! ♥

christmas


JULAFTON! Morgonen har varvas med fix och sista plocket. Snart kommer alla rönnelinerare. fullt hus. Vankas god julmat och kalabalik. iförd en röd liten partyblåsa ger jag mig ut kasoet.

Ha en fin julafton! ♥

Dan före dopparedagen!

idag har jag....


klätt granen...

slagit in paket!..

Julpyntat..

tvättat..

putsa kopparn..

gjort kristyr hjärtan.

Min dag det. Ska vi kanske beställa pizza, lacka paketen och ta det sista julstöket. Imorgon är det julafton hörni!

Ha det bäst! ♥

lyckat !!!



gud så skönt har äntligen laddat över alla bilder från min cp hårdisk som man måste sitta och hålla sladden tryck åt sidan för att den ska få kontakt. Hålit på i nästan två timmar, pju! Men nu är det gjort så ska lämna in skiten, har ju garanti! Roligt med alla gamla roliga bilder, tar en tillbaka, visa bilder som man inte ens visste att man hade..som den över. Så små vi va. annat roligt, mamma kom ner med lönnebesked och var oväntade överraskad. pengarpengarpengar

under täcket nu och lyssna på lite JK och sova en skvätt. PEACE ♥



Hej ni!! Intensiv idag eller det har väl gått lite upp och ner. Kila ner på workshop på Eductus på morgonkvisten sen möte med min "coach". Hemma kom Anna och Jonathan, en liten bil sväng köpte snacks och annat gott. Filmtittande och tjockande på högnivå. Möte upp Erika i staden för tomtenatta. Hon köpte lite julkappar, jag köpte lite till mig själv. ops!

Lite krasslig efter att ha skottat snö igår, snor och halsstrul. inte kul innan jul hoppas det hinner skaka av sig. Men nu ska jag mysamysamysa ska blir skönt få en riktigt god nattsömn....fick jobb dom här två dagarna innan jul så bara att ladda. nu film och kanske lite toy story !

Ha det bäst ! ♥

tomteverksta



Här hemma slår j och jag in packet och lackar fär fulla muggar! ska korka upp en julmust så har vi en riktig fest!

Trevlig kväll ♥

tjugonde december tvåtusentio



hej lite bråttom nu ska träffa Sandra på stan och inhandla en viss födelsedagspresent åt en viss person. Sen  hoppas jag kan ta tag i min garderob, den behöver en rejäl utrensning. Varför är det så att vissa kläder där har man aldrig andvänt eller bara andvänt en gång eller är på tok för trånga men man slänger dom inte. Vissa kläder är minnen, som den där supersuper tighta linnet fån jingi. Inte slängt och aldrig burit någonsin..men ändå ligger den och trycker i min garderob naturligtvis. Men nu börjar det bli kritiskt kan knappt få igen lådorna, är väl för att jag aldrig viker kläderna utan bara trycker in dom..men det ska det bli annat av...iallafalla för en dag eller två sen är det nog tillbaka till huller om buller!

Men måste ila, sandra väntar! Vi hörs senare ♥

Men det blir bättre om vi e' tillsammans



du är så fin
..

TRON



fin söndag, eller hur ? efter ha bakat och förslavat mig hela dagen i köket. Så boka jag, Isac och Jonah bio. Tron, som verka va en riktig sån där killfilm, som jonah har bönat och bett om att se. och jag gav in, den var av ett annat slag men var allt annat en dålig. fällde faktiskt en tår på slutet, ( typiskt mig att alltid gråta så fort det blir lite sorligt ), men mer säger jag inte! rekommendera starkt!

nu ska jag försätta mig i djup toy story trans, J ladda ner Toy Story 3 spelet och nu sitter jag som fast klistrad framför det. Kanske kilar och knycker åt mig en av mina nybakta kakor från idag också ! HEJ

stora julbaket!

God kväll! tok bakat hela dagen med isac och jonthan. knäck, fudge, daimkakor, knäckkakor, kokostosca, saffransrulltårta med lemoncurd. Diskhögen blev bara högre och högre! kändes som det skulle spruta kakor och godis ur öronen ett tag. julmusik dånade ut högtalarna Tog lite artiska bilder under tiden. ta en kaka och njut. godare än så här blir det inte !









scones!

 

va kan va bättre med lite nygräddade scones såhär klockan elva en lördag kväll efter att verkligen tagit ut sig i bowlingen. nej nu väntar sconens och min mage skriker efter mer!


dålig stil


sunkig webcam

jadu dålig uppdatering här det är ju som man får skämmas! lite snabb info om dom senaste dagarna är väl vart och fikat med fina saknade Anna, vi ses på tok för lite ! En liten sladd, god mat med fina killen, pyssel med andra familjen rönnelin, norrköping och paketköp.

mindre än en vecka kvar nu till julafton och det finns en hel del att stå i här hemma, det ska bakas, pyntas och städas!


men nu drar jag och bowlar! Fortsatt trevlig lördag ♥

nio dagar kvar




ja just det idag är det nio dagar kvar till julafton, tänk va tiden går fort!  igår gick tiden snabbt var ju som sagt i
skolan och sa hej till alla fina lärare och prata minnen. Sen möt jag Erika för lunch på coffe lounge och sen kila iväg på möte edutus. hem och sen till millan för lite fika och kolla i den nya lägenheten, som var grymt fin! Ramla senare in hos jonah där jag somna som en stock.

Idag har jag hunnit med möte på eductus med min coach Anders, och nu ska jag snart åka till strångsjö och jobba några timmar.

Fortsatt trevlig onsdag ! ♥

upp och iväg



kilar iväg och möter upp fina människor för en tripp till skolan. sen en sväng till arbetsförmedligen!


Ha det bäst ! ♥

tredje advent

igår var det det andra advent och nu mindre än två veckor kvar till julafton, jag som är klar med mina julklappsköp kan ju fokusera på dom här roligar sakerna som baka, pynta och göra fint ! igår skrev jag en långlååång...lista om allt som ska köpa till julgodis, jag har julgodiset. I min familj har vi en lista om allt som ska göras innan jul till exempel julgodis, hugga gran, stryka dukar, köttbullar och mycket mycket annat! Och så skriver man sin bokstav på det man vill göra, saker som att städa huset att ju tyvärr obligatorisk.

Var på Luciafirande i badhuset för min systerdotter Elwira som går på tekniksim där. Först Luciatåg men fin sång, sen god fika och sist spännande simtävlingar, gud va vi heja...har man väl börjat så är det svårt att sluta. Klickar in lite fina bilder på det här också!






Sen bar det till affären köpa saker till Luciavakan som skulle has hemma hos j, vi baka pepparkakor, drack glögg ( julmust för min del ), lyssna på julmusik och avrunda med sista beck ! Massa ljus och julkänslan på topp, bättre sätt att fira andra advent fanns det nog inte.




Fin måndag ! ♥

JULSTÄDNING !

sov till ett för ovanlighetsskull...eller inte! När jag väl drog mig ur mitt koma blev det julstädning i hela huset, köket för min del jag plockade och sorterade och organiserade i låder och skåp. gud så fint det blev. Dammsög min rum...äntligen!

J kom och då blev det lite krubb, Hasselbackspotatis, Inbakadkassler och tomatsallad...äckligt gott ni! Säsongsavslutning på Så mycket bättre, ledsamt, blev ju som en liten endorfin drog. Spela Planet Earth med fina föräldrar.

nej nu väntar jonah, fortsatt trevlig lördag ! ♥

DISCOBOWLING !



kvällen som gick, vi åt gröt så det nästan proppade ut byxorna, drack julmust så toan var konstat upptagen, gjorde papperskarameller i mängder, stor som små. Hade tävling om vilken papperskaramell som var snyggats, mamma och Elwira vann. Sladda iväg till bowling där det blev en del strikar och rännkörning, kul var det iallafall med musiken högt i öronen och humöret på topp. Hemma blev det lite nobel tittande med fina föräldrar för att sen sagta dra sig tillbaka i bunkern...se en film och sakna j nu.

bowlingen är en farlig sport sträckte mig så förbarmat i låret. aj!

God natt mina trogna !

Klappat och klart

Upp och iväg, blev en väldigt flängande dag idag, körde mormor till apoteket imorse sen hämta Sandra mig för lite julklappsköp, upp till jysk, ÖB, maxi, stan och annat. Och nu är jag klar med mina sista julklappar ska bara hämta ut en sak och slå in allt! great. Nu blir det pyssel med hela tjocka släkten och sen iväg och discobowla.

Ha en fin fredag !

pulka








man blir så trött i det här vintermörkret så imorse drog jag mig väldigt länge för att åka hem från j, gjorde lite lunch, titta lite film sen kom finaste hem och det blev en del mys innan det bar iväg hemmåt för gröt och pulka åkande. vi rullade till pulkabacken och sprang eller rätter sagt släppade oss upp för backen, förstår inte hur ungar orkar hålla på när man själv får mjölksyra och tror man ska avlida efter halv vägen.  Väl uppe var det bara att pusta ut och hoppa på pulkan och glida/ swisha / färdas i ljushastighet nedför en nittogradsbacke. fort ner, snigelfart upp. Efter några vänder blev det varm choklad och lussebulle som jag tagit med mig. Det satt fint i magen och värmde bra. En timme senare sa vid nog när våra fötter gav upp och dags att bila hem och krya ner i den där sköna sängen och dricka lite julmust med jonathan, älskar dig

Ha det fint !

sladdarn



min lilla jonathan har blivit stor med sin första sladd, inte dåligt heller?

Skridskor !






äntligen lite lugn och ro efter ha jobbat i strångsjö på fritids och snyttit näsor och knyt skridskor en hel dag, hem och vända och till j för god mat och lite skridskor åkande, ut i bilen dra en sladd. Nu varva ner, killarna har slängt ihop en kladdkaka som man kanske får smaka om man hinner knycka åt sig en bit innan dom slukar hela. KRAM


ha det bäst !

John Blund



god natt mina trogna. haft en fint kväll? det har jag haft

Syns imörra ! nattnatt

To The Sky - Owl City



från Legend of the Guardians, en riktig optimist bubbla. proppad med positivitet och endorfiner

lunch





lite lunch på Kolgrillen och en sväng till af nu på eftermiddagen. jag var grymt förvånad över hur gott det var det där och hur mycket folk som åt. Lite trötta som vi var på att äta den dära nedrans focaccaian på Coffe house/ lounge bestämmde vi oss för prova den där kolgrillen som vi alltid tycker ser så dött ut men va mycket folk det var, fanns inte ens en sittplats när vi kom. Vi tog alla spett med klyftpotatis och bea, riktigt gott. Jag rekommedera verkligen, där blir det defentivit fler luncher. Efter det kila jag till af för såkallt jobbgaranti möte, på med powerpoint bara och en snabb genomgång om var det var och sen prata med en och en om vad ens planer var för framtiden, vem vet det nu? inte jag iallafall.

nu ska jag försöka hinna med en tripp till mormor och sen träffa J ♥

Ha det fint !

sjätte december



Marley och jag har haft en mysdag bara vi två. sovmorgon hos jonis, hemma blev det en och annan film, Legend of the Guardians och  Piranha. Legend of the Guardians var verkligen jättebra, vart lite förvånad där när jag såg att den handla om ugglor men vart faktiskt ganska fast i den, Piranha var därimot inte ens sån ögonhöjare när den handla om typ muterade galna pirajor som behandlade " spring break " som ett julbord. Mycket naket som det bruka var såna härna amerikanska filmer. Men uggle filmen rekommnderar jag verkligen!  Slängde ihop lite mat kyckling och ris, öppnade lite luckor på mina chokladkalender, tvättade. Såna här dagar behövs ibland när man får pyssla med lite det man vill. Marley sovit hela dagen efter ha varit med till j igår och busat med Bella.

nu ska jag ta lite julmust och hoppa ner i mina everlast. Hörs !


Känslobarometern




testa att göra Folksams Känslobarometern, lite flunmmigt, prova du också ! HÄR

artist



jättesugen på att börja måla igen, måla jättemycket när jag var liten upp till tonåren sen var det väl vart det andra intressen, pojkar, festa, trotsåldern. Så har inte målat på ett tag. Mitt staffli vet jag inte ens var det där, färgerna och penslarna ligger nog i någon kartong på vinden. Ska försöka gräva fram det och önska mig lite saker i julklapp.

Kärlekens tunga - September



börjar dan med bästa just nu, snöat in lite pä Eldkvarn

Trolltyg i Tomteskogen




J kom förbi igår för lite av min pappas goda Lasagne, sälllskapspel med päronen och självklart Så mycket bättre ( det bästa programmet på länge ! ), myste ner oss och somna så gott och sov som två nerklubbade sälar till sent på eftermiddagen och verkligen tog igen oss i vintermörkret. Upp för lite mer av den där goda lasagnen och Trolltyg i Tomteskogen, en favorit när jag var liten. 

skrapa bilen och sladda iväg till jonathan för Beck med två andra beckfan! Marley fick hänka på för lite lek med Bella.  Trevlig kväll !

Fulla för kärlekens skull



blivit lite små förtjust i Plura, han verkar sån underbar och skön person.  Så mycket bättre

snart igen



ja i ovädret kan man kalla att det var, snö, snö och åter snö, så långt ögat kunde nå. Men vi skulle till e-tuna, och på den vägen är det. Sandra tuffade långsamt och försiktig genom den mörka skogen. Väl framme så tog vi tag i matlagningen direkt, på menyn var det pommes, fläskfile och såklart bea ! det slank ner och gjorde gott i magen. Fram med Förfest spelet, som jag så lyckligtvis plockade upp i Ullared, mer och mer alkohol, grogg efter grogg, alla möjliga utmaningar och dueller. Vid nio snåret ramla tre killar in, plötsligt var klockan tolv och fick fick ivert ila mot Harrys, där vi ägde dansgolven med galna danssteg och sångtoner.

Bettan historia : en galen kväll e-tuna. för rund om fötterna för att komma in på Harrys bestämmde hon för att gå till en annan krog där hon inte kom in heller ( vi andra är lyckligt ovetande inne på Harrys och tror Bettan gick till den andra krogen ), där hon bestämmer sig för att kila hem till Natta och vänta på oss andra där. efter harrys går vi runt och kollar efter bettan utan en skymt, när vi väl hittar en henne sittande i Nattas hiss.

Vid läggdags blir det en del skratt speciellt från en viss Sandra som tyckte allt för bara för roligt! tre snåret kanske klockan var när vi däcka av eller iaf jag, en del satt ju och moffa chips i köket i brist på annat, nämner inga namn.

Söndag fyllepizza, äntligen hemma, rostad macka, städning, gäste i Nattas grymt sköna soffa och vid tre satt vi i bilen på väg hem, lite halv mosiga .

lyckat skulle jag kalla det här, vilken kväll ! det får vi göra snart igen

ESKILSTUNA!




nu åker jag eskilstuna för en rejäl party kväll i snöovädret!

All I want for christmas is you.



vrider upp julmusiken till max och myser ner mig i fotöljen med min håriga lilla man. ibland finns det inge bättre.


All I want for christmas is you.

slem


snöigt, eller hur? man får väl skratta sig lycklig att det bara är sex minus idag. men det är fortfarande kallt! lekte lite roliga bilder i webcamen såhär på morgon kvisten och la till snöflingor, slängde på mig mössa och hela paket. igår var det snor idag är det slem, nästa lika jobbigt som snor också en tendens att täppa till och det tar aldrig slut. svårt att sova, låg och vred mig, gick på toa, drack vatten, filosofierade. jonah var inte jag upprepar inte ett fan av detta av min konstat rörelser, där jag gick mellan att sitta eller ligga eftersom slemet, det elaka grönögda monstret in lät mig sova! kunde ju förhelskotta inte andas. bätter nu efter lite tea och en skön halsduk omvirad runt halsen, ska sova hela dagen och ladda batterina för ikväll bär det av mot Eskilstuna med en del fina männsikor för party och besöka natta som har lämnat Flen och bosatt sig där!

lite greys nu, Vi hörs kanske senare !

snor

finaste väntar med hemmlagad mat och ompyssling, hoppas han kan trolla bort min förkylning också det vore toppen, snor är inte min största fan. grönt, kletigt, täpper till och man låter som ja vet inte vad. upp och iväg imorse och jobba i Sjöholm, lagom mosig var man och tårna förvanlades snabbt till små isbitar, härligt! men ja pina mig allt igenom det.

nu ska ja skrapa bilen och rulla iväg till j, det är nog mest synd om mig i hela världen, kram! Hoppas ni mår bättre än jag !

vi kan gå i eld






1 december



23 DAGAR KVAR TILL JULAFTON! öppna första luckan i min chokladkalender, smaskens ! nian råkade falla ur , så jag åt den också !

ute i kylan !



skrapar bilen och åker och jobba några timmar i minusgrader. HEJ

RSS 2.0