åhh


åhh dom här kläderna skulle jag gärna strosa i till skolan imorgon. ihopplockat på polyvore. shopping tripp snart tack!

vilodan

nu börjar söndagångesten kicka in, sportlovet har så så grrymt fort! men som tur är det bara 5 veckor till påsklovet.  idag putsade jag på min lilla pärla, bakade häligt goda muffins, sängen lockade en stund med en god bok.  går igenom lite shoppingsidor i jakt efter nåt kapp och marley springer runt som ett yrväder som han har druckit 300 redbull och tagit 400 ecstasy piller. älskar dig min hårige lille man.

sugen!


Biooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!


knocked up

film efter melodifestivalen, Knocked up för rolig film!





Lars Winnerbäck i sommar?


åhh! enda sen i sommars på P&L när jag såg honom live igen så har en inre röst skrikigt efter mer! han har en sån jävla scen närvaro. Han är i Linköping den 8 juli och då måste jag bara dit! finns inga men. så den som är på får gärna hänga med, jag kör så dit och hem:)  underbaraste finaste låtar Elegi ,Hugger i sten ,Åt samma håll ,Kom änglar skulle kunna länka hur många låtar som helst.

Häng med, köp biljetter här!


Lördag

norrköping i snörusket med föräldrarna, leksakshuset och sen en sväng på coop, införskaffa lite nödvändigt stuff så som ansikskräm, en ny tandborste, body scrub och annat gott!  hoppas på en mysig kväll med folket, melodifestivalen och hela köret. lovely!

igår vart det några grogg, ölspelet, musik på högsta, taxi, festfest, krogrunda ( och för första gången i mitt liv var det kö in till lilla krog, ja det ska väl va en första gång för allt ) och efter tolv snåret rulla in hemma.


bjussar på en riktigt röjare!

jobbjobbjobb

JAG SKA HA ETT!!!!!!!!!!

jag ska...

TÅGLUFFA! i slutet av sommar ger vi oss av, Europa i 22 dagar! kan knappt bärga mig!! ska bli så underbart roligt, ååå! så nu blir det att spara spara. Hashbrownies i Amsterdam, shopping i London, bagutter och eiffeltornet i Paris, snorkla i Grekland, alkoholshopping i Tyskland, och mycket mycket mer!






<3

SPORTLOV!

det går fort när man har roligt! det är ju för jobbigt. sleepover med Rulle och Millan igår ( millan gick tyvärr hem ), efter många om och men somna vid cirka 5:00, det fanns allt nåt att säga eller disktuera så det blev aldrig av att sova;) äntligen äntligen färgat utväxten, så nu är det härligt mörkt brunt igen, sköönt! sportlovet har vart fyllt med fikande,filmkvällar, utgång i Eskilstuna. 

nu blir det att baka med mamma, på listan står det kakor, muffins, mjuka kakor! mums

heartache

införskaffat biljett til studentkickoffen på statt 5 mars, super! attan att vi har gourmekväll samma dag men det löser sig väl hoppas.! känner ingen skrivar glöd just nu så det får bli dom här korta informativa inläggen.  inget planerat i helgen tar det lite som det kommer. HEJ

David guetta feat Kid Cudi - Memories


100218

inge mer vildmarkshotellet nu. snabb vecka.. nu blir det lov UNDERBART!

Borta bra men HEMMA bäst!

hemma skönt, helt slut i kroppen känns som jag är typ 80 år, ryggen, armar och ben i ett knyte. sov tungt i natt med mina allför konstiga drömmar. Iväg och bila en sväng med Reidan sen bilaffär med päronen och kanske hitta nån pärla. den som lever får se. saknat er hemma som fan, nu på pizza och film med Rulle och Julle. fint!

PRINSESSAN OCH GRODAN


Bio med Elwira, Linnea och J. snart bär det iväg till vildmarkshotellet igen och eftersom det på nåt väldigtväldigt konstigt inte går att öppna blogg.se där så blir det inga inlägg för än på fredag. HEJ


I'm gonna find a way to make it without you

THE

röjröj igår ala cizzi med förfest hos moi sen tåg till etuna med dricka och stoj, dansa i timtal, drink, barhäng, ut i luften och somna i en snöhögg en stund. bra sammanfattning

nej nu blir det för mycket deghäng här, in duschen nu och fräscha upp sig en smula och sen iväg och fika med världens finaste Grillz&Mills. SEEYA

DAGENS!


back on track

ja det var ju ett tag sen jag skrev en rad här, sista inlägget hade jag psykbryt och vi alla kanske vet varför. så har  varken haft ork eller lust . mycket har hänt sen sist. här är en snabbbgenomgång:
latjolajban med bäste herr J, fika med Rullebullen kramar när jag behövde det som mest, fira Elwira 7 år ( fan va gammal man känner sig, känns ju som hon nyss föddes den lilla bortskämda jäntan), krogrunda (NYKTERT!), födelsedagfiesta för far min med tårta och hela tjocka släkten, Bowling och äta på Olympos med några från klassen mums, söndag kväll bar det iväg till vildmarkshotellet med Beirut&Emmelie i tre hela veckor! lugnlugn jag kommer självklart hem på helgerna, jobba och ståt i hela veckan, långpanna igår (10 - 22:30) = LEDIG IDAG, sjukt skönt!

Ikväll bär det iväg till E-TUNA och studentfest, nu är det inte långt kvar tills man står där aprak på flaket och sjunger med underbara fylletoner! HEJ

ps.klara uppskrivnigen till körkortet!

RSS 2.0