HELGEN

helgen. bakis-lördag (lite mkt tequila i fredags) blev det sminkparty hos Millan, super!sen blev det att trampa omkring och hämta diverse glömt skräp, och samla ihop resterande bitarna efter fredagsröjet! på kvällen blev det mys, tjock och film med Mattias, Millan och Rullebullen själv!sen sovasov sängsäng med en inte allt för tyst mattias å ladda batterierna för söndagen, som var fylld med hårt tuff arbetet, måla!så hederligt som jag hade lovat min kära bror att hjälp till med, och nu snackar vi inte om nån fjuttig målning utan hela huset! så jag var helt slut när jag kom hem.på kvällen knalla jag över till Jonah, blev en och annan film, Rills kom över en
sväng.mysigt. Måndag morgon var det ju tänk att jag skulle springa iväg till skolan men som kroppen och huvudet värkte när jag vakna så blev det ingen skola idag. men imorrn måste jag! HEJ


äre fest eller!?


jag ska måla hela världen lilla mamma..


snyggingen här du!



Livet är en fest.

dom här dagarna med bara en lektion börja bli ganska irriterande nu. delvis skönt. Idag hade vi svenska å titta på den teckande filmen Kungen av Egypten, den har man sett ett antal gånger som barn. Mat efter det, kycklingwok. det gick ner. sen blev det att rulla hemåt och börja fixa sig för fest i Sköldinge, Nattas års kalas! Förfest hos Bettan med Tequilarace och några andra alkoholister, toppen!

peeeace, varannan vatten!


Showing some love



sinnesslö.

Don't stop me now


Vi vet, man blir inte mkt snyggare än såhär!

Rilll och Jonah ikväll, Holllywoodfruar och chips med dipp.mumsit! kan det bli bättre? och jag bara älskar den här låten just nu!nej inte mkt mer att säga här, lite öde i mitt huve just. skola imorgon, körlektion, plugg och hoppas att jag hinner trycka in lite socialisering oxå.
HEJ!

Love at first sight

på tv rullar sex and the city marathon, kom precis innaför dörren. Vart på Flickan som lekte med elden med M, underbart förskräcklig film. gissa vem som blev kissnödig tio minuter in i filmen också! och igen en halvtimme senare. Kalas idag, Carlise fyllde 4 så då blev det att åka dit o fira med tårta och paket! lördag tillbringandes med bakis sjuka jonah efter fredans bravader, på kvällen blev det film med järngärnet och tjock förstås! Studiedag imorrn, yes, röja rummet och plugga. Usch!
Helt okej helg!


All good things comes to an end

imorse vakna man inte för allt för pigg och väääääldigt trött! Huvudvärken hade också infunnit sig och så tänkte jag smart som jag är ibland att jag har ju bara en lektion idag så det blev att lägga sig i sängen och försöka tvinga bort huvuisen innan kvällen. För ikväll ska vi tagga till fest i Flen hos Johannes.

å just det, världens bästa Lars W ska på turné, kolla här! Det blir att skrapa ihop dom sista slantarna och köpa sig en biljett . för det här kan jag inte missa!pirrig och varm i hela kroppen när jag tänker påt

lovelovelove

It's cold around me

pillpill, här händer det grejor! blir lite som ett smått beroende.Med magen full med mackaroinsar och köttfärsås känns livet inte så sugit, förutom alla dessa läxor och det att livet inte kunde va mer komplicerat. men jag är lite för mkt optimist för att se det negativ i saker.
Dampa ut lite smått på cykel jäveln förut, ursäkta språket. Skosnöret hade snott sig omkring pedalen och skon va på väg ner med mig på släpp.Men så smart som jag va tryckte jag på bromsen så fort min hjärnceller hängde med och stod som en idiot och försökte snurra upp vad som nu såg ut som ett garnnystan. shit happens.
Dagdrömmer tillbaka till peaceandlove, en höstkantig dag som denna. kärlek






over and out

pepsi, läckert! kroppen värker, tar på en att ha kök tre dagar i streck!men inga sura miner här, inge vettigt händer i mitt huve heller förrutom massa tankar som surrar omkring, strunt förstås.
och vad är det med lärare som beter sig ursäkta mig rent utsagt som klimakterie kossor!usch orka



M ikväll, idol och tjock!<3




Higher now than ever before



som vanligt finns det inget vettigt att sepå tv vid den här tidpunkten, nåt program på 3 extreme male beauty. puh om killar som oxå bombarderas och brottas med känslan att inte vara tillräckligt attraktiv. Mitt liv, för att inte va för självdestruktiv. Annars är det bara sport,rapport och nu enstörig dokumentär om fågel livet på Island, intressant? Sista fodonslektion idag, börja bli så jävla segt det där men det är väl så, skönt så titta vi på film om hur det är att köra i mörkret, olyckor och en om Ekodriving med Kjell Bergqvist, jag var den enda som skratta.pinsamt.
Jag verkar också va den enda som inte kan sitta still även fast det bara är två h, vrider på mig, lägger mig ner på bordet, bena i kors, lutar mig bakåt, framåt,mot väggen. stackars männsika som fick sitta bakom mig under filmen.
sen var det bara att rulla hemåt lite smått opepp att tag i dessa berg av läxor, okej jag kanske överdriver, vi säger kullar ist. Tur hade jag sällskap av J. oersättlig.
mobilen lite smått irriterar på att jag alltid trycker på ring upp (där det vanligt vis brukar stå svara) när nån skickar tex jag slutar 1130 på sms , usch sunkiga mobil och inte allt för smarta cizzi!

when you were young

äckel söndag!



baah läxor!
nu ger jag upp. usch! Söndag borde inte få finnas, totallt meningslösa och ångestfyllda. Pappa har även montertat in en vad du nu är, som ska rena luften i mitt rum och tyst är det ju inte, låter som fan, ångloksskit!så hejdå koncenration och hej HUVUDVÄRK!
men jag är inte bitter, var är hammar jäveln när man väl behöver den

'Cause I'll never be with you

oj, tiden går fort när man har roligt

som sagt som jag sa tidigare i veckan kände jag mig inte allt för muntert i måndags/tisdags men på onsdag var jag tvungen att släppa mitt inte allt för snygga arsle till skolan, kunde ju inte missa insparken och chansen att garva ihjäl sig åt dom så ovetande ettorna.
Fredagsmys igår med J, tjocka chips och titta på film efter film. Men sist var det dags att rulla hemåt. Väl hemma cirka 07:00, ja vet hur kan en männsiska va uppe så länge men det konstiga jag var inte ens trött intes pyttelite.
Vakna för några timmar sen, föräldrarna i stugan så huset gapar tomt.

Ikväll blir det äventyr i buschen med M .

Även fallit tillbaka i gamla nostalgilåtar som den här You're Beautiful, rätt underbar



Dr.Jekyll and Mr.Hyde  


Du är gåtan som jag aldrig löser klart



sjuk och eländig. I halsen kryper bakterierna omkring och bygger bo.sköjer med saltvatten för idioterna ska låta bli men det verkar inhte gå så mkt framåt på den fronten.
huvudvärken verkar inte gå nån nåd på heller för jag verkar blivit helt immun mot alvedon.skit
Snart kommer J över då blir del väl pocorn och nån film. Men att va sjuk kan ha sina fördelar,gjort klart två läxor och tillomed tagit tag i alla dessa bilder och fixatotrixat till mappar å strunt.
Även pillat lite på bloggdesignen, kan nästan inte låta bli.

Knarkar Lars W, bäst på alla dagar, speciellt en sån här virushärjande dag
för dig. åt samma håll

HEJ.



Gröna Lund

Idag blev det grönan för hela slanten, karuseller och skrik extremt lyckad dag OCH det regna inte. Även fast jag nu sitter här helt stilla eller inpricnicip så känns det som om jag fortfarande sitter in en karusell som svänger o drar i mig åt alla håll, jag åker uppp och ner.. en rätt konstigt men skön känsla.
Som tur hade jag inga veklingar med mig till grönan utan riktiga "män" om jag får säga så, här åkte vi alla karuseller. jag måste även inflika att killar oxå skriker det här har min käre vän jonathan övertygad mig om, men va fan det hör ju till speciellt i Insane, och som vi skrek!Det var nog det mest nervpirrande, roligaste jag någonsin har åkt.










Igår så vart det film hemma hos J med ostbågar, godis o järngänget (:


Imorrn bär det av till skolan igen o kök, grov det vill säga den här veckan (renseriet o grovdisken), och sen iväg till körskolan på teori, tråkigt som fan men det måste ju in, tänk tänk tänk!

peeeace
<3






-

what goes around comes around

RSS 2.0