Tiden går så fort när man har roligt!

pust. förlåt för helgens frånvaro men det har verkligen vart smockat med saker hela tiden.

Fredag. Var jag och fira stora tjejen, vi åt pizza,tårta och allt annat dom kunde trycka i oss. Elwira öppnade paket efter paket. och fick allt från överkast till en hamsterbil ( tydligen väldigt väldigt inne med ZhuZhu pets, som är en sorts elhamster, va hände med the real deal? ) hemma slockna jag efter fem röda och några greys avsnitt. Håller på att plöja igenom den serien nu.

Lördag. Åkte jag till stockholm med Mamma, Pappa och Daniel. Jätte skönt att vara bara vi. Vi gick på teracotta museet och östasiatiska museet (bilder kommer) Älskar museer ! Så mysiga och roliga, min favorit är naturhistoriska och det är väl dags att ta sig en tripp dit igen, hörde att dom hade en ny avdelning. vi åt lunch och sen åkte. Jag sov som ett barn hela vägen hem. Hemma så drog jag på mig några gammla paltor ( jag måste verkligen köpa nya festkläder !), tog en en cola flaska i verkstaden och kila iväg på förkrök hos Molle och sen vidare på Statt. Vilken galen kväll, hamna på efterfest och var hemma halv fem !

Söndag. Andra familjen rönnelin kom för att fira pappa födelsedag, tror han fick en blomma och helt gäng trisslottor, ingen vinst förstås ! attans. det hade vart fint med tiotusen varje månad i tio år ! menmen. Snart vankas Wallander tradition med en del galningar men innan det ska jag bränna en skiva och se lite greys !

Ha de bäst ! ♥

tjatigt

Ibland blir man så trööttt på att tjata på barn som inte lyssnar och har öronen någon helt annastans. javet man ska inte tjata mer ibland behövs det att man står på sig. Förutom snorsnytning och tjatet var dagen som vanligt. jag ritade lite poträtt av barnen och hade jag väl rita en så ville ju alla bli avritade, pust. Vi var ute i det kalla vädret nån timme och vidare på mellis där jag åt en macka eller två. Barnen är väldigt inne på det här med hur gammal man är i glaset och vad man får köra då, så för kostant titta i allas glas. Hade nästan glömt bort sånt därnt tokigt man gjorde när man va mindre som typ alla dessa ramsor " titta upp du är en tupp " , åldern i glaset och annat tok.

ska duscha bort lite lort och sen ge mig av och träffa Millan

Ha det bäst ♥

PAPPA ♥



Idag fyller mina fina pappa år ! Han som alltid ställer upp, Han som hjälper med allt, Han som skojar och får alla känna sig som hemma. Många gånger kan jag tycka att han är lite pinsam men jag skulle aldrig ändra nåt på honom. han är som han är, han är mina goda,glada pappa. Som kommer in när man har fest och kör trolleritricks, dricker en öl med gänget och försöker vara så cool som möjligt. Han som vet bäst om allt och alltid ska ha först på tal även fast svaret inte kanske är rätt. Kan ju säga att han är en riktigt besserviser ibland. Men han är min ♥ Och skulle inte vilja ha någon annan pappa i världen. Älskar dig pappa ♥ Är så glad att ha en pappa som du


Onsdagsbra

onsdag närmar sig sitt slut. och jag kan helt ärligt säga att idag har vart en bra dag. Inga jobbiga tankar eller ångest fördetmestadels, finns alltid i bakhuvudet. Jag tog en hääärlig sovmorgon...ovanligt? Nja. Ställde in ett möte på Eductus,kände mig inte taggad alls så jag tog en vän och gick en runda på stan istället. Köpte Födelsedagspresenter till Far och lilla Elwira, eller hon är någon inte så liten längre, 8 blir hon ju för katten ! Snart vuxen förtusan...kändes som igår hon kräla runt med sitt flintskalliga huvud och spydde ner än. Man var nog inte själv så stor då heller, glajorna på och jag tänker inte ens börja beskriva vad jag hade på mig..såg ut som någon hade kräkts mönster och alla miljoner färger, SOM inte matchade. Men brydde jag mig? Nej. Vackert.

Möte upp j, var till affären handla gourmemat och laga till en såån god maträtt så vi låg i matkoma flera timmar framför Paranormal Activity 2 ! , med huvudet under täcket så man bara ser halva tv:n. Mycket läskigare än ettan !

Nu hemma ställa klockan, lägga fram kläder och slumra till sängs. För imorgon blir det jobb ! Forssjö tors-fre. Härligt.

God natt ♥

2011-01-25


måååååååndag! Idag ni var jag på möte på eftermiddagen på Eductus för att få dom där förbaskade pengarna. Senare möte jag upp Sandra för lite efterlängtad pizza och den sista första delen Harry Potter ! Fin kväll ni ♥

Ha de bäst !

fest @Bettan







STATT


nu räcker det ! legat framför disneyfilmer hela dagen, Janne Långben och Tarzan. Duschat och slängt på mig något snyggt. Mamma snickra ihop en inbakad fläta på sidan, kände för göra nåt ovanligt ! Beger mig till Bettan och folket. Ses i dimman !

Ha det bäst ♥

det blir inte mycket sötare än såhär !


Mina "SALE" fynd !

ja just det ! jag var ju nkpng igår på kvällkvisten med fina Millan och det vart som jag trodde fick med mig några fynd hem, mestadels på rea menmen. Man kan inte låta bli när man ser dom där stora skyltarna med röda bokstväver som bara drar ögat till den, SALE, REA ! fysikt omöjligt. jag har ett problem tror aldrig jag har vart och shoppat utan att köpt nåt. det är väl min plånbok som lider mest inte jag. kläder gör mig glad.




Money can't buy happiness, but it can buy clothes which is kind of the same thing.

Friskt !


Härligt hör ni ! tog en varm choklad medans jag stod i solen och värmde mig idag . Riktigt friskt ute så man kände att man levde ! Barnen lekte allt från arkeologer till McDonalds. och jag trivdes . Kvart sist så det blev lite ritande och spelande med dom få kvar.

Imorgon börjar jag sju med slutar tidigt och då ska jag äntligen få träffa Anna och prata av sig lite, och sen blir det fredagsmys kanske eller annat !

kram ♥


Tärnan


käkar en nöt medans jag funderar på vad jag ska göra här näst . Har jag sagt att jag verkligen lööööööve ! Cashwe med Sour Cream and Onion smak !! mumsfilibaba, förlät att jag säger det här men det är så det knullar sig i munnen min ! Lite om dagen, fortfarande gud så trött på morgonen, vaknade med huvudvärk och det gjorde ju inte det hela bättre. Va ute en sväng i skogen, mina tår frös inte en enda millimeter, jag ♥ mina super skor. Sen gick allt i en ryslig fart plötsligt var det efter mellis och dags för mig att kila hem. Knåpat ihop en fin pärlplatta som ni ser över, kan nån gissa vad det är ? ja just det NEMO !

Nej nu väntar plattång och ett ombytte eller två innan jag ska sticka iväg med Millan till Norrköping ! tiders det.  Om jag känner mig själv så får jag nog med mig ett plagg eller fler hem. inte bra för min budget. Men jag får väl unna mig nåt !

Ha det bäst ! ♥

2011-01-18

ursäkta frånvaron. ska väl fylla i er vad jag har sysslat med dom senaste dagarna. Efter en rejäl fylle kväll i lördags kom jag hem med taxi och somna med kläderna på. Söndag aka slapparsöndag. Det blev lite mat hemma hos j mormor, följt av världens dyraste hyrfilm, nachochips och tidig utgång. Ni som redan vet så ska jag ju jobba hela veckan, vilket jag har gjort med råge. Det är verkligen inte mänsligt att gå upp så tidigt.

Igår snöt jag näsor, försökte säga till barn som gjort alltför att inte lyssna, käka mellis, byggde med lego och pärlade pärlplattor.  Hem och riva på vinden och ut med skidorna för en tur till Yxbacken med andra familjen Rönnelin. Och till slut landa jag i sängen hemma efter en rejäl dusch som jag nästan somnade stående i.


Tärnan idag igen, samma visa, pärlor, lego, ute, galningar. Utmattande, trött som få nu, väntar in Sandra och då blir andra bullar. Vem vet kanske en snövall idag med !

Ha de bäst ! ♥

Vad är klockan ? PARTYTIME !


hej var det går mellan pattar och lår!  drar iväg på fest hos Sandra och sen till statt för första gången och dansa arslet av mig. Lyckades få till den där snygga ögonskuggan idag också, väldigt pilligt men rackarn snyggt det vart. Inte sÅ snygg när man kommer hem efter en ute kväll och allt är utkletat över hela ansiktet, haha ! somna med smiket på och ser ut som ett troll dagen efter som inte sovit på några år!

ha en fin kväll!  ♥

MILLAN 20 ÅR ! ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Millan FÖDELSEDAG! hurrahurrahurra ! Snickrat ihop ett litet kollage med bilder från åren. en bild säger mer än tusen ord så här har ni några tusen undebara ord om min fina vän ! ♥ Ha världens bästa dag ! det förtjänar du. KRAMAR CIZZI


2011-01-14

en liten fågel ringde imorse och fråga om jag kunde jobba hela nästa vecka i forssjö förskola. och  i mitt lugna och nyvakna jag svar javisst fast i mitt huvud skrek PENGARPENGAR, yesyesyesyes !! Så nästa vecka är jag en arbetade kvinna!  iaf i en vecka

Känner mig inte allför kry så legat hela dagen inprincip, nördat law and order till tänderna. Gjort hemmagjord pizza och myst med min kärlek, Marley ♥... Millan förväntas anlända snarast och vi ska småfira henne lite efter som hon fyller hela 20 bast imorgon ! systemet nästa.

jag och j tittar tv och tävlar här om vem som skriver snabbast! sjukt beroendeframkallande!

Trevlig kväll ! ♥


NYA PARTY HÖJAREN



Tjugondedag jul

låt mig säga såhär att vi spendera 45 minuter utanför bilen ikvällen, vilket ledde till sandras förfrustna knän och mina kalla tår. Men annars var det discodiscodisco



Annars ni så träffa jag underbara Anna idag, vi lagade lite mat ( eftersom budgeten inte lät oss äta ute ), införskaffade födelsedagspresenter åt vackra Millan. Tog en stoooor varm choklad på coffe lounge. Och bara prataprataprataprataprataprataprata ! Alltid lika härligt att träffa dig mitt kära ♥

Nu ska jag "träna" lite och titta på law and order.

Dröm söt ! ♥

Mätt i magen



gosh vilken smarig pastagratäng jag och jonathan slängde ihop nyss, så nu ligger vi i matkoma båda två.  Och va vore inte rättvist om ni inte skulle få ta del av receptet så här har ni det! Smaklig måltid


Ingredienser för 4 port
300 g pasta
150 g rökt skinka eller kalkon
3 dl tomatsås på burk
2 1/2 dl Kelda ostsås
1 dl Arla Köket riven ost mager

Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Skär skinkan i strimlor. Låt pastan rinna av och blanda ner tomatsås, ostsås och skinka. Lägg det i smorda ugnssäkra portionsformar eller i en stor smord form. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

MUUUUMS!!!



torr som snus

jag smörjer och smörjer, men känner mig fortfarande som ett russin. Handkrämen vilar på nattduksbordet just nu men känner redan hur dte kliar i fingrarna efter lite sval, kall, svalkande salva! Händelserik dag mån ni veta...i sin korthet var den bra. Lite coching med fina Anders på Eductus, snorsnytande och rumptorkande på Tindran i Forssjö. Sökt lite jobb i norge med min nya uppfräschade cv. Harrypotter tittande med sandra och några sesamkex.

Känner mig lite som en påse potatis, orörlig och mosig, med ögonlock tunga som bly.  Se lite law and order in ja coolar vippen för idag. Upp tidigt imorgon bitti och till Tindran igen för heldag, tur att jag har min nya superdupermegamysigavarma skor, behövdes verkligen med mina istår, Inte är dom så vackra, illröda...så det syns verkligen när jag kommer gående men ååååååå så underbara ♥

Godnatt ♥

barnvaktar måndag


Herren på täppan, Oliwia ♥

en inte allt för glad Cecilia drog på sig sin mjukisarna, hoppade in i igloobil och körde eller halkade sig fram till Sätra, för att va barnvakt. KLOCKAN 7 PÅ MORGONEN!!...men fattig som jag är antog jag det här budet när min syster ringde så vänligen och bad så snällt med sitt bästa snälla söta rara kan du inte va barnvakt. Jag hade sovit oroligt hela natten och huvudvärken gjorde det inte bättre.

Kom dit, käka lite frulle och hamnade i soffan framför Barbie, Ett modeäventyr. Kan ha hänt att jag slumra till, kunde i svälja så fick gå och gräva i skåpet efter nån strepsil. Efter min lilla powernapp. Knäckte jag några baner på Mario Kart. Spelet är ju gjort för mig! Glädje tjut från barna. Dags för lunch, makaroner och korv..chockande? enkelt snabbt. Sen utgång. halt och blåsigt, inga termosar. åkte till min kära bror i strångsjö och en fika. Lät barna trött ut sig där innan dags att åka hem igen.

Hemma nu, tittat på den totallt beroendekallande programmetl Law and order svu, en portion fiskbullar. Känner jag mig totallt återställd. Imorgon bär det av till Eductus och söka jobb!

måste kila, alice väntar! Ha det bäst ♥

Lillördag !

fina harrys och förfest bilder sen i onsdags, gud så roligt har jag inte haft på år och dar.  men så mådde man som man förtjänade sen.




lördag

hej i regnet! nu ska jag snart bege mig ut till strångsjö för att va barnvakt åt några vildningar, där det blir wi spelande och bolibompa. Super!

igår träffa jag fina Anna och vi åt lunch på stan åkte runt, handla, prat och skratta så vi nästan kissa på oss. Alltid lika härligt att träffa dig ! På kvällen var det slapp och tv:n var i fokus.  en tur med sandra i den gröna blixten.

Nu måste jag ila mig snabbt, Ha en fin lördag ! ♥

Trettondagsafton



har ni nån gång sovit så skönt att ni bara inte kan gå upp, så var det för mig imorse. Så fick smått panik när sandra skrev att hon var på g, upp ducha, sminka sig och slänga på nåt propert. Vi hade ju tänkt att vi skulle åka iväg någonstans och göra någe skoj men sluta med skoj i stan istället. Lite mat på stan, till skolan som var stängd, åkte runt och leta sladdplatser och fick till en fin "sladdkarta" på det också. utritad av moi. Vacker va den . Tog oss en varm vit choklad på coffe lounge. Titta på folk och såg sakta hur lysrören ändrade färg.

nu måste ja ila, mamma ropar och det vankas tacos. Vi får se va kvällen bjuder på, utgång kanske? Ha de fint ! ♥

Förvrängningar

millan och jag tog lite vackra bilder med webcamen. Och här har ni dom, enjoy!










2011-01-03


hej mina kära läsare, hur några eller hur många ni nu än är...det skulle inte sitta fel med en kommentera då och då så jag vet att ni lever och det skulle värma fint i mitt hjärta,smörigt det där nu blev.  Vakna lite sent och fick ivert fixa mig för att träffa rally Sandra på stan för en liten lunch på favo stället kolgrillen. mumsmumsmums! har ni inte ätit där så gör det ni kommer inte att ångra er det kan jag lova ! mätta och belåtna, struta vi runt på stan en stund eller sandra halkade mer runt. Bila ner till backavallen för att testa isen och prova gamla bandykunskaper. några rundor blev det innan tårna och fötterna var nära amputation. varför är det så kallt i skridskor ? För att värma våra frustna själar bjöd ja hemma sandra på lite varmchoklad och en peppakaka.

Snart kommer millan med innan det hoppas jag hinna bränna en ny skiva, varför lyssnar man sönder all musik så man behöver konstant ny hela tiden?

Ha det bäst ♥

NYÅRSAFTON I BILDER !

hej i min lathet lägger jag upp bilder ist för att skriva en livshistoria om igår. Kvällen startar hemma hos erika med lite mysig middag och sen vidare på fest och på stan vid tolvslaget!








RSS 2.0