puss.

igår halv åtta prick på morgon ringde dom, dom med pengarna. Forssjö förskola denna gång. med en vikarie tjänst åtta till fyra. lagom skönt. vart förälskad i både personalen och barnen direkt. Samma dag ringde Pandan men då var ja redan i Forssjö. Och idag vill Madde på sjöholm att ja skulle komma med då var jag på forrsjö också. hösten är en guldgruva för vikarie för folk är sjuka så mycket! Men imorgon då ska vila så att ja inte blir sjuk vaknar alltid mitt i natten och inte kan svälja för ja är så tjock i halsen. blä! så tisdag och onsdag har bestod av vikariat från 8 till 16 och igår var ja på resia en snabbis sen ut till syster för barnvakt medans hon va på föräldramöte, jag dog i soffan när Elwira och Oliwia titta på bolibompa. migränen tog livet av mig nästan.

tjockare kväll, en släng i duschen nu sen chill ! behövs

Cause if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold



nu kilar ja ner på stan för spana på resor med Natta och Sandra. ses !

kort helg

helgen gick med en ryslig fart! i fredags var det kalas på safiren som jag och tjejorna bestämmt var tvugna att gå på och shake loss lite, underbar kväll med lite förkrök hos mig med ölspel,sängdansande och bildtagande,
och här har ni oss i vår finaste prakt !





lördag begav jag mig till Strägnäs med Jonis, komma från stan och sen en annan håla ett tag.grymt skönt nu i efterhand, skönt att bli lite omplyssland, Jonah mamma laga god mat sen kila vi iväg till affären och köpte för mycket onyttigheter och sen myste ner oss med film och ljus. Somna lagom mätt och glad. söndag åkte vi ttil kungens kurva gjorde lite shopping, jonathan köpte skor och jag strumbyxor. och nu hemma i stilla lugna katrineholm ska jag mysa ner mig med vänner och mina håriga lille man som jag saknat så ! Fortsatt trevlig kväll. PEACE


lovegame

vart på coffe house idag igen, idag blev det en liten middag med fina Anna&Millan! Efter en lång arbetsdag på förskolan Pandan på Sandbäcken sen halv åtta imorse. Igår var jag på besök i skolan och krama om min fina Nurkka som jag innerligt saknat, fika med klassisarna och sen en trip till norrköping och nu känner jag verkligen hur det kliar mina shoppingsugna fingrar efter mysiga höstplagg, strumbyxor och en tjock stickat eller annat skulle jag kunna leva i hela vintern ! men kom hem åkande med något mindre stickat och mer porrigt rött i leopardensperiod. de ni ! på kvällen en skön promenade med frun min och sen idol innan jag rullade vidare.

Att på tal om annat som tog mina tröja eld på kvällskvisten igår, hade lagt den över en lampa som inte var tänd och varken mamma eller jag tänkte på att det kunde ta eld, den sitter nämligen i ett hål, svårt och förklara. iaf så börja den ryka och ut slängdes den, jag var inte hemma och när mamma ringde var min första fråga vilken tröja var det och då vissades sig att det var en sunkig gammal sovtröja, den va så ful endå så det gjorde ingenting !


ordet fint, fina har fastnat på näthinna och slits ut i jämna mellanrum. nej vänner väntar. PUSS

SAW 3D !


grymt läskigt, kan knappt bärga mig ! ååå, måste se !

And I'm on my way to believing

träffa sandra på stan en stund, kika i affärer sen tog en paus på Coffe house.


skogen + kamera = SANT !

i skogen och fotade lite nyss, verkligen längtat efter att komma ut med min kamera och go bananas ! och här får ni några guldklimpar från skogen











valet och kvalet

hej alla glada och ni andra! vart iväg och röstat nu på morgonkvisten med mamma i nävertorpskyrkan. hade fortfarande inte helt hundra bestämmt mig vilket parti jag skulle rösta på men på dom rödgrönas sida iaf. och i valet och kvalet var det miljöparti som stod som vinnare, tar vi inte hand om miljön nu och tar vid åtgärder för att rädda den så kommer det inte bli en glad framtid för vår lilla planet. iväg snart och fira lilla Carlise som fyller 5 år, stor tjej nu. PEACE


grattis finaste Carlise på femårsdagen !


You and I

vikariat nu i två dagar, onsdags ringde min kära syster tidigt på morgonen och undrarde om ja hade lusta att jobba en sväng, och ja som är arbetslös tackade så gärna ja. plus med pengar, minus med att jag var tvungen att avboka min fika med fina Anna som jag inte träffat på ett tag. På kvällen blev det promenad med Jonis. tordagens spenderades också på fina Sjöholmskola med stojande barn, jag var sist kvar och fick låsa och larma allt också! På kvällen lagade jag mat, bakade en äppelkaka  ( även fast jag redan hade gjort det innan jag åkte till jobbet men min kära hund glupska i sig den, hm! ), koka kräftor. sen åkte jag och emilia till affären och köpte ben&jerrys och sen hem och nörda vänner.

lite mer vänner nu sen stan en runda ! SEEYA





ontisdag

onsdag står på schemat, nej just det det är ju bara tisdag. Med inget jobb eller skola så klumbar dagarna ihop sig på något fint sätt, söndag blir torsdag, fredag blir söndag osv. bäst av allt ingen söndagsångest! igår var jag med finaste Sandra och åt mat på Riva, förvånandesvärt gott! Sen åkte vi bil och babbla på om både det ena och det andra,ja det var ju ett tag sen. Sen köpte ja min allra första Ben&Jerry glass ! mums må ja säga.

Ska försöka städa min stillastående bil idag, och för alla som inte vet så har jag inte blivit mamma till fyra ungar eller köpt minibuss bara för det så himla LÄTT att parkera med en sån! Nej min är på lagning och då fick jag låna familjens fina minibuss. Så om ni ser mig åka runt en stor silver cheva så är jag INTE jag återupprepar INTE på väg med mina barn till fotbollsträning ! tack



Tropicariumet

en dag i på fina Kolmårdens Tropicarium med dom tre vildingarna.




Kräftfiske !

Jag och Erika slog på stort i vår dagliga utflykt, vi åkte och fiska kräftor! Ambitiöst ? ja efteråt var vi helt slut så där har ni kanske svarat på frågan. en bild säger mer än tusen ord så här har ni några tusen ord. PEACE





You're fighting against the dead end




min första vikariedag !

vikarie på sjöholm idag, superkul! trivs verkligen som fisken i vattnet tillsammans med barn. dom åt mellis, lekte i skogen, gungade, spelade spel, sprang, pysslade. snorig som ja vet inte vad nu. Ikväll blir det hemma för jag orkar inte gå ut och vill inte inte på humör för nåt, jo lämna katrineholm. Sticka just nu, lämna alla jobbiga minnen, all påminnan om att du finns, att du är lycklig. du förtjänar inte mina tårar


ihåligt

bara tomma ord, rakt i ansiktet

bilder från fina fredagskröket!




Den "glada" DJ:n !

vrider mig sängen av skratt! kan man vara mer taggad !




I rymden finns inga känslor ♥


Tacobuffe med fina HR tjejor sen bio, I rymden finns inga känslor. väldigt fin och sevärd film! En sån därn film som man blir helt varm inuti av och inte kan sluta le när man tänker på den.

krasslig

hostar som en galning. usch nu är hösten här det känns i min hals. som arbetslös gör jag inte så mycket om dagarna. tvättar,plockar, nördar film, stan (fast jag inte har ett öre att spendera). Ska väl ta tag i jobbsökandet snart, har inte haft lust/orkat eller viljat.

Idag ska jag på bio med några fina tjejor från klassen och innan ska vi äta tacos, mums! Ska väl slänga mig in i duschen och sen iväg. PEACE

Hem klickat !


Nu är den min! Den här godingen har jag gått och suktat efter ett bra tag nu, du hittar den HÄR!

Ljudbok ♥

Laddat ner Harry Potter och Dödsrelikerna i ljudboks format, läst boken men va så grymt sugen på att höra den igen och orken fanns inte att läsa den så va kan va bättre än att någon annan läser den för en. Känns som man är liten igen och mamma läser godnatt saga. Så nu blir det nörda ljudbok, har jag väl börjat så kan jag inte sluta!
Annat en tråkig söndag som denna, tittat på film med syster, käkar gårdagenspizza, internetshoppat, facebooknördat, försökt få in Marley som hitta en söt liten kattflickvän och busa runt med i trädgården, tonåringar!

Nu ska jag försjunka mig själv i berättarrösten som tar mig djupare och djupare in i maginsvärld! PEACE

XXXO

Det blir inte mycket underbare än såhär en lördagskväll. en stor chips skål, dipp, cola och den bästa vännen man kan önska sig! Här får ni några fina och berikande bilder på moi och min vackra hustru! ENJOY !





vårt bröllopsfoto






hektisk fredag.

hektiskt dag igår. Jag var en del av mammas barnvaktsprojekt. Upp på morgonen till Skogsborgsskolan och lämna in lite papper och vikarietjänster osv. Sen till strångsjö för att hämta Oliwer kl ett på skolan sen hem lämna Oliwer hos mamma iväg igen och hämta Elwira som sluta halv 2 sen till dagis och hämta Oliwia kvart i 2. Sen hem lämna dom sen till skogsborg igen och sen till köra ut en platta öl. Väl hemma vart det ju inte en lugn stund. det skulle målas och fikas,och klättras och sjungas, och bråkas och slitas, pust. 


efter stormen blev det fredagsmat, en släng i duschen, pudra näsan, varva ner, några cider och iväg igen på krök!
Kvällen följdes av ölspelande, snyggdansande, låtbytande, ormklappande, fototagande, krogen, hemgående med skorna i handen ( kan förklara tennisbollen i min hals ). bilder kommer!

Oplanerade Lördag. PEACE !

Vackra sjöjungfruar


allvaret


Kärlek slutar alltid med bråk

sista dagen på jobbet avklarad så nu är jag officelt arbetslös/arbetsökande! Ska väl ta tag i det där snart, insinom tid. Lite ledigt ska och bara man väl ändå ha. Jag som har slitit som ett djur hela sommaren och bara haft två lediga helger! ja TVÅ ! Men nu ska jag kila ut till syster för lite hedlig barnvaktning och om jag har tur bjuder hon på mat och lite cash flow på röbetan också! det e inte illa.

Slänger in en fin låt till mina fina läsare också ! Hare gött


<3

RSS 2.0