pink!




lite halvsjuk. snor rinner, en tennisboll i halsen. mjukisbyxorna på! mina färgglada EVERLAST

inte på topp. åkte till j igår kväll för mys, hans somna åtta ja tre, titta på beck efter beck sen var jag inte trött längre och då kändes som ingen ide att lägga sig? väl hemma på morgonen gick jag med Alice i kylan, träffa sandra, uträtta lite ärenden ( va hos mormor, köpte två juklappar, bara en kvar nu ! ), åt mat med sandra på Mc. slå in lite julklappar nu sen kanske en sväng tilll affären. PEACE


Mikrofonkåt



just nu, spotify version HÄR!

ullared



pust. ullared lördag-söndag. så mycket folk, helt förblindade av billiga priser, men det blev ju en del bra köp. I lördags gav vi oss av vid nio snåret förbi jönköping, in i gränna och köpa polkagrisstänger, ett antal kisspauser, ett tag kändes man skulle behöva en sittring för arslet hade fått träsmak eller bilstolssmak? framme iaf haffa vi en vagn och preja oss in, jag och Erika tog tag i klädavdelningen direkt, lika bra. kvällen tillbringades i en stuga, pizza på pps/harrys sen hem duscha och hoppa i mjukiskläderna och bänka sig framför Så mycket bättre, jag kände mig inte allt för kry så kröp ner i sängen för lite välbehövlig sömn! Söndag upp tidgt frulle och sen iväg till gekås igen! Snöoväder på hemmvägen och ett stop i gränna självklart. somna som ett stock efter att packat upp, kollat på beck och kramat en hel del med j.

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig en smula, fortfarande snorig och krasslig i halsen. Men först en bra film. PEACE

Min önskelista





åååh om man bara kunde få allt det här och lite till! Vilken jul det skulle va då

detta händer

här händer det grejor. fick ryck igår kväll att ändra hela designen men sen fanns orken inte kvar så ska fortsätta idag.
var på stan med millan tog en fika och cheka in nya eurostore på Kvarnen, blev en del prat och skratt. j på dh, jag på tjockare humör och trött som ett as efter fritids. lönbesked idag drog lite i smilgropparna, pengar som pengar. deprimerande snö ute, mörkt kl 4

vilken random inlägg det här blev?

hej mitt vinterland!



har ni tittat ut? snöstorm så det bara ryker om det. vind och snö ihop blandat i någon sorts härlig kompott. rasterna bestod av att leta efter ett ställe det var lä. idag var jag och jobba i strångsjö skola. som assistens åt Oliwer, alla som inte vet vem Oliwer är jo så är han min broson och en av dom underbaraste lilla killen jag känner, eller lilla han går ju faktsikt i ettan nu! Oliwer är synskadad, så därför behöver han lite extra hjälp i skolan, som idag var jag. På morgonen var vi badhuset, Oliwer var jätte duktig och kunde nästan simma utan hjälp. Vi åkte skolbuss så kände mig nästan som ett litet barn igen. Väl tillbaka var det frukstund och sen in på lektion som var lite allt möjligt. Jag och Oliwer satt vi hans speciell dator och lärde oss om punktskrift, idag övade vi på f och o. Sen gick på lunch där det serverades lasagne, det uppskattades av barnen och var en riktig favorit.  Sen lunch rast där spenderades i pulkabacken och sen ringde det in då blev det pyssel där Oliwer och dom andra barnen gjorde paket och en ljusstake till första advent på söndag. Allt i sin rask var klockan ett och dags för Oliwer och gå hem och jag kila över till fritis för att spendera resten av eftermiddagen där. Mellis, en sväng i pulkabacken igen,vackra toner från övning av julsångerna, pyssel.

På väg hem blev jag nästan ner mejad av en latbil, upp i röven den kom den, jag punktbromsa, han börjar köra om och tutar, kommer bilar tillmöte, lastbilen en millimeter från mig, jag bromsar när han håller på att svänga in i mig, fly förbannad så kommer ja i kapp honom, lägger mig på tutan, jävla galning. Idioter i trafiken.

PEACE



v47

ny vecka, nya hinder, tidiga morgonar. men i slutet på veckan ger det utdelning! pengar på kortet! Ska handlas julklappar för och kanske en nyårsklänning om man har tur. bokat in en tripp till ullared med mina fina föräldrar i helgen för julklappsköp och lite shopping.

igår var jag på efterlängtade HP. läst alla böckerna, älskat dom varje minut. filmerna har bara blivit bättre och bättre och den här var ingen besvikelse heller. Inte en tråkig minut.


Just don't let me disappear



repeat finast just nu


long time

internet krånglar hemma det var ett tag sen jag uppadatera

pizzabagarna!

några dagars frånvaro och en ny vecka har börjat med nya beskymmer och tidiga morgonar! I helgen gick dets på bio, åt god mat, pussades, spenderades fina timmar utomhus, sågs på beck med nära och kära.

Nu hemma hos jonah i regnrusket och bakar hemmagjordpizza, mums! Jag och J är riktiga stilliga pizzabagare! Och om några minuter är den klar, vårt livsverk.

Igår spenderas FÖR mycket pengar, på fel saker. eller egentligen inte fel saker, jag behövde faktsiskt dom! jag har ett problem. KLÄDER KLÄDER KLÄDER, älskade kläder. In my heart

Fina bagare bilder här. BAGARE 1 och 2 ! B1&B2







RSS 2.0