TO THE MOVIES

Bio med B-rudarna ikväll! Grown ups, en riktig skrattfest





100825

hey datan tillbaka från lagning nu så det är bara att dra igång och blogga igen. ja har mina upp och ner period i att blogga, ibland är det flera inlägg per dag och ibland inget på två veckor. haha whats life. Idag har vart en seg och grå dag, inte mycket händer här. en sväng på stan, tv tittande, hundrastande, fika.

huvudvärk som dödar mig inombords nu. sängen, godnatt

ÖLTÄLTET



öltältet ikväll med b-rudarn! kommer bli storslaget. pusssss, ses i dimman


KK - joggen



KK joggen med flickvännen, medans folket sprang och va hurtiga satt vi inne på coffe house med varsin cheescake och cola, mums! Sen tog vi några varv runt stan, titta på folk och skitsnacka om allt. När allt väl var över promenarade vi till sjukhusparken och krashlandade i en gunga en timme. Skönt att snacka med någon där man kan säga allt och inget är tabu. att aldrig känna sig dömd.

Hemma blev det nödsamtal från Spanien, det behövdes. Sängen nu, jobba imorgon och sen titta på Starlight Finalen med Erika och kanske en sväng till glasscafé, vem vet. PEACE

Harry Potter and the Deathly Hallows



den här kommer bli grrrrym! säger bara det.

Måndag

En dag i underbara stillsamma Norrköping med SandraOchRills. Vart lite inhandlande av ett par bh, klänningar och annat "nödvändigt". Väl hemma blev det chill hemma med Sandra, kolla lite resor och spånna inför framtiden. Kan knappt bärga mig att allt ska börja, livet. Imorrn är det jobb som väntar 11:15-17. KK veckan nu också så då kanske det händer nåt för engångsskull. Man kan ju hoppas iallafall. Nu blir det Slash and dice movie sen sängen. God Natt folket.



Vänskap är en själ som tagit bostad
i två kroppar

slitsamt

DÖD. helt slut. uppe sen 6 imorrn, som en zombie ur sängen tog på mig två olika strumpor, mjukisarna bakofram och världens vackraste tjock tröja, MÅLARTRÖJAN! iväg till jobbet i en väldans fart. bästa med att börja tidigt inga bilar. framme lite för tidigt drog jag tillbaka stolen satte alarm och sov tills det var brådis att kila in och känna lite pengar. Dagen gick förhållande viss fort, jobba frukost så efter alla hade ätit från konferansen tog jag, sandra och gustav en egen frukost. älskar hotellfrukostar.  Hemma kring halv snåret däcka jag av i utesoffan för jag inte hade nån nyckel eller så låg den i bilden därav jag va för lat för att hämta den. grymt skönt var det iallafall. Vakna till 2 timmar senare när mamma och pappa ramla infrån svampskogen, och en genom sur hund som var tvungen att pussa mig där jag låg så skönt. fint. Kvällen ska tillbringa med sånt därnt småpyssel, bränna ny skiva, måla naglarna, fixa lite i rummet, surfa på bloggar och shoppingsidor, mysa med min håriga lilla man. trevlig kväll alla ! peace

100807

längesen, den här sommarn har bestått ut av ett en sak som kan sammanfattas i ordet : JOBB. känns som jag inte har gjort någe annat. Tiden har också gått så sjukt snabbt och om några veckor så börjar " alla andra " i skolan, och inte jag. Något som jag finner väldigt ledsamt. Eftersom jag lite olikt alla andra älskar skolan, och HR är det bästa som någonsin hänt mig.

Annars händer det inte mkt, träffar mina vänner tittsomtätt när jag inte JOBBBBAAAR! funderar på att ta upp den gamla hedliga dagboken för att skriva några rader då och då, kul att läsa i framtiden. Läste lite i mammas gamla dagböcker häromkvällen.

Ska försöka att uppdatera mer här men ibland har jag inte att säga eller någon orka att skriva ner det, så det kan bli lite hoppigt mellan inläggen. HEY 

RSS 2.0