Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset







inte min dag

detta är inte min dag, sur och ledsen enda in i själen. muttrar och frustar för minsta lilla. Och allt hänger lite snett just nu. trött på liv och lem. Kan allt bara sluta snurra och bara funka för engångskull. du gör mig så.

STORSTÄDNING !

jag har röjt, röjt mitt rum från smutsstvätt, disk, dammtroll . och en och annan gråsugga. så ni är glänser allt eller det är väl så rent som det kan bli för tillfället. Svett rann nästan på mig efter jag var klar med plocket, dammsugning, dammningen, så in i duschen, la i en fin inpackningen i håret. Måste verkligen gå och klippa mig, bort med det slitna. har väl ingen hår kvar efteråt. Tittat på vänner hela morgonen ätit mackor och en eller två chockladbollar, mums!

Snart kommer J och då ska vi ta en härlig höstpromenad i det friska vädret, kanske fota lite fina höstbilder. Hej så länge !

BILDBOMB TURKIET # 1








borta bra men hemma bäst

hej vart hemma några dagarna nu i kylan, inte funnit tid att sitta ner och skriva några rader mellan att packa upp, sova ut och träffat efterlängtade folk.

turkiet var om jag ska fatta mig kort helt underbart! massa sköna männsikor, god mat, shopping och skratt så man nästan vek sig ibland. Vi hann verkligen massa skoj utan att det kosta skjortan eller att vi stressa ihjäl oss. 

-
När vi kom ner på onsdan så vart vi runt i staden lite, kolla i affärer, åt mat och sen var vi hamam som är ett turkisk bad där dom först peelar hela kroppen och bort med döda hudceller sen tvättar den sen får man en härlig helkroppsmasage med olivolja, och allt detta i naket sällskap. Väl hemma på hotellet gick vi la oss relativt tidgt eftersom vi var helt slut från flyget och bussen.
Ni vet ju hur det är att va på semster dagarna liksom kletar ihop sig och man vet varken in eller ut, som jag säger fel saker på fel dag, så ta det med en klackspark !

- På torsdan åkte vi till stranden för lite sol och bad, Kleopatras strand, spender några lata timmar i sol och det salta havet. Åt fint på kvällen sen satt vi på ett jättemysigt vattenpips cafe och sen beställde vi in en stor skål med San Franssisco med långa sugrör medans vi rökte vattenpipa och sen bjöds det på gratis shot !

- fredag var det festfestfest ! Dansa arslet av oss på Alanyas bästa klubbar ! På dan åkte vi till en strand utanför staden för att sola men bad gick knappt pågrund av dom höga vågorna, men fint var det endå.

- Lördag, frulle först sen slappa några timmar, sen poolen och sen upp i bergen för fin mat och den bästa utsikten i Alanya ! Väl hemma på hotellet blev det lite barsnliga lekar och en och annan cocktail !

- Söndag var det båtur för hela slanten, super bra väder och man kände hur det verkligen stekte på, stanna och bada på olika ställen och hade bara semster, värt pengarna. På kvällen var vi ute i varje lite markandsstånd och snoka efter fynd att pruta ner priset så man nästan skämdes, men ja erkänner att ja blev en riktigt fena på det. Tog en välbehövlig glass på väg hem till hotellet, armarna hängde som spagetti för dom fullproppade påsarna, fyllda med parfymer,vattenpipa,skor, lampor,smycken,plånböcker. Somna som en stock iaf i våra "sköna" sängar, kände fjärdrana i ryggen, va som att ligga på en stenblock. '

- Måndag skulle vi dyka, ja skulle dyka för första gången, gud va taggad jag var ! på med våtdräkten sen all tung utrustning men väl i vattnet så var man som en fjäder, vilken grym upplevelse det var iaf , kan knappt bärga mig tills jag får göra det igen !

- På tisdan gick vi till den andra stranden i stan, och bada lite men mestadels sola, vila nån timme sen iväg till en mysig lite restaurang, sa ja att dom flesta restauranger och barer har free pick up service vilket betyder att om man vill äta där ringer man bara ditt och då kommer dom och hämtar än och sen kör hem en efteråt, så borde dom ha i sverige ! Åt god mat sen hem och fixa för en sista party kväll. Alkohol, alkohol sen ner till hamnen för dansadansadansa från klubb till klubb. Gratis shot efter gratis shot. Grymt. Sverige suger i utelive jämfört med det där ! väl hemma somna ja som ett barn i min stensäng

- Domedagen, onsdan när vi väl skulle lämna paradiset så sola vi lite vid poolen packa ihop det sista och spendera vår sista pengar, övertrötta männsikor på bussen till flyplatsen, det gillades inte ! men vi brydde oss inte. Väl hemma i Sverige , trötta männsikor letar väskor och tar bussen till långstidsparkeringen.

THE END

Nu har en helg gått i Katrinholm, Sverige. Och jag har köpt en tjock vinterjacka, det första jag gjorde, vart med J, ätit god mat, myst ner sig i höstmörkret, firat syster som fyllde 17 idag. vart på akuten för urinvägsinfektion.

Ska rulla vidare till J nu för kanske lite pizza och en hel del pussar. PEACE

turkiet bilder kommer tar allt i sänder




packlista på g !

skriver packlista för fullt här hemma, känns lite som tomtensverksta eftersom jag håller på knåpar på min önskelista också. Jag hatar när man glömmer bort vad man önskar sig det är därför från och med nu jag ska skirva ner saker jag vill ha så fort jag kommer på nåt ! 

segsegseg dag, måndagar. imorgon beger mig till ett varmare land för lite behövlig semester. det kommer bli såååå skönt ! varvat morgon med vänner och packlista

byebye birde

sticker till strägnäs i höstmörkret, back on sunday !

här får ni en gammal goding och lyssna på !



tre dagar, tre dagar kvar

TURKIET

underbart, fullständigt underbart. jag har i förmiddags bokat en sol och bad resa till Turiket med mina kära vänner ! och jag när stod på sjöhholms skolgård i ösregnet kunde jag bara le för om mindre än en vecka slipper jag allt det här, kallt&våt&blåsiga katrineholm. En vecka av ändlös bad,sol,shopping, umgänge med fint folk och fin dricka ! Kan ni fatta det nu är det gjort inget avbeställingskydd här inte ! ååååååååååååå

ska kila till Erika nu för spånna och planera inför the holiday ! PEACE


We fight, we break up, we kiss, we make up

du gör mig så lycklig.



kanelbullensdag

jobbat en eftermiddag på sjöholm och ska snart åka till Factory med Erika och ikväll ska vi bänkas oss framför premiären av Desperate Housewives ! som vi har längtat.

halv tio igår kväll kom ja på att jag nästan hade glömt bort kanelbullensdag så åkte till Ica nära, tror ni dom hade färska bullar halv tio på kvällen? Nej. så jag fick nöja mig med djupfrysta som man tinnade i ugnen, precis lika goda, det vär nästan som jag hade bakat dom själv! slängde på ett paket mjök också och begav mig hem till jonathan för lite bullätande och mjölkdrickande. det går inte att äta bullar utan mjölk! det finns inte. Vi tittade på ettans Säg att du älskar mig och tryckte i oss bulle efter bulle. Och somnade mätta och belåtna på kanelbullensdag ! 

egot/porrcizzi är igång , tänk om man kunde ha så här lockigt hår utan en locktång

[ vattenpipa i höstmörkret ]



måndag måndag måndag

sjöholm denna dag på eftermiddagen, låg i sängen imorse och hoppades att ingen skulle ringa men icke bara iväg halv ett till halv fem. pappa skjusa mig dit eftersom min bilnyckel fortfarande var borta. Vid halv fem kom Sandra upp och hämta mig efter en dag av lek och stoj, frös arslet fast ja hade jacka, långkallingar,halsduk och hela köret och ungarna sprang runt i tunna tröjor, burrrrr!

nej vankas kött, jag och sandra är så grymt sugna på en god köttbit, så Harrys nästa ! om ja kan få upp sandra som parkerat sig själv i en skön liggar postion i soffan. PUSS !

P.S BILNYCKEL FUNNEN! BAKOM SPEGELN PÅ MIN SPEGELBYRÅ !


skatter från Turkiet !




en moské


turkisk godis ! smaka som kokos och nötter, inte världens godaste men roliga

ja ni..ja låter er fundera lite förklaras på nästa bild

for man and women stod det på locket !



slänger in lite häftiga markands bilder också !




Är du vaken Lars ?



är den inte bara för härlig? gått och nynat på den hela dagen




tiden går fort när man har..

ROLIGT. och det just det jag har haft hela helgen. så skriva i bloggen är det sista jag tänker på. men ack jag ska bättra mig ! sist jag skrev var jag upp till halsen med vikarie jobb och annat latjo.
- torsdag var en ledig dag och så förblev den. tog en runda på stan med Hanna och Sandra, fika på Hembagarns, på kvällen titta vi på resor med Natta och Erika, de är tufft med fyra tjejors viljor! Sen blev den en sen middag på coffe house, där vi sandra, Rills och jag bara satt och njöt och gick igenom dagarna som gått och andra värdsliga saker. Bila runt en sväng sen och rullade sedan hem.
- Fredags var det vik på Sjöholm på eftermiddagen och sen kom sandra för lite hedlig filmtittande med chips.
- Lördags jo jag en runda på stan med Jonis och hitta HM fynd, en mascara, en ring, örhängen! inte bra att slösa ja som inte ens har nå jobb. Shame on me ! ibland måste man bara unna sig eller hur ? På kvällen blev det en liten folksamling hemms hos moi, alkohol och höstmörker ! en bra kompott.
- När gud uppfann söndagen var det bara för att man inte skulle göra nåt annat en att chilla/slappa/dega/hänga/tjocka eller vad ni undomar kallare det. Så jag gjorde dom övre alternativen. Jag chillade framför tv:n, jag slappade i soffan, jag degade med marley i min famn, jag tjockade Ben&Jerrys. så där har ni min söndag om jag slänger in en långpromenade i det uppfiskande höstvädret med Alice, nyckeletande, jag verkar ha förlagt min bilnyckel nånstans i huset och det konstiga är min bil är inte ens låst !

nu ska jag begrava mig själv i några vänner avsnitt innan min kära mor och far kommer hem från turkiet, som borde va om cirka 1½ h. PEACE

RSS 2.0