suck.

det är inte ens värt att skriva nåt här , idag är det pest och pina! så jag tänker inte besvära er med några av min rabalder,så va inte oroliga
HEJ

LÖRDAG

glädjerus till max, smilegropporna upp till taket, Mamma Mia på Canal +!  julmust och saffranlängd med Marley ♥





rädd för...

rädd för att inte räcka tilll, rädd för att försvinna i mängden, rädd för att inte klara av skolan, rädd för att inte klara av körkortet, rädd för att allt bara ska ramla ihop framför mig, rädd för att jag inte få mitt lyckliga slut, rädd för att alltid gå runt oroa sig om folk verkligen tycker om än, rädd för att allt och lite till.

All I Want For Christmas Is You

Jonah på DH, miss ♥

orkar inte komma på nån rubrik

jag önskar att jag var lika duktig som alla dom här bloggarna som jag brukar scanna igenom imellanåt. som skriver inlägg ganska ofta men inte jag inte. Sånt hinner jag inte med. För att sammanfatta lite sen sist jag skrev (som var ett tag sen)
  • LONDON, vart på en liten weekenden away med familjen. underbaraste! det behövdes verkligen.
  • Väl hemma, så knata jag och jonah ner och tog spruta, aj! Armen värkte lite men värre än så var det inte för än nästa morgon då jag vaknade upp med BIVERKNINGAR en mage som vred sig hit och dit, huvudvärk, feber och öm i hela kroppen.  Tillbringade den dagen liggandes antigen på toan eller framför tv (inte allför långt bort från en toalett)
nu blir det tvinga syster att dammsuga mitt rum för en tia för jag är dödligt sjuk! Ikväll hoppas jag på att min mage tillåter mig att äta nåt annat en fil,vatten, banan eller knäckebröd. HEJ!

Love Is Just A Fairytale

pust! nu är man bara så där helt slut i benen och armarna känns som spagetti. Norrköping igår på Otten, grymt roligt!Har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. det blir en kväll och minnas. Dit får vi fara fler gånger tjejor! Hemma framåt fyra snåret på natten, somna som en stock i sängen. Fem timmar senare upp och laga trerätter middag som jag så hederligt lovat min familj och där till att jag skulle laga. Oooooooo så sugen man var! Men har man lovat så har man. Men jag är inte bitter.Nu är jag äntligen hamnat där jag hör hemma och har dagdrömmat om hela dan, min säng!Ingen ork kvar i kroppen, går på dom sista nödbatterierna.  Film nu sen snark!
IMORGON: STOR SOVMORGON INPLANERAT!

HEJ

Knock You Down

fyra dagar senare.ooo va söndagar är hemska, jag orkade verkligen inte göra nåt idag, nada! Var på onoff med päronen och införskaffa en tidig födelsedagspresent, dom hade gått upp och ner på min önskelista och till sist landat på en ny dator! som jag hade kludrat ner i raseri mot burken. ljudet funkar knappt och min mormor är snabbare än den!så nu sitter jag här å skriver mitt första inlägg på min nya härliga HP, kalla mig bortskämd men man fyller bara 18 en gång.

  • Fredag. festa utan boose ( måste spara alla slantar till London,tyvärr )Förkrök hos Sandras med så kan det låta och trevligt folk.
  • Lördag. jobba på skolan 13-20 med Beirut! jonah kom förbi och hjälpte till lite oså. Hem efteråt och slocnas som en stock.
jadu det var min helg, 1 ½ timme kvar sen blir man 18! PEACE

snö.

det snöar utanför mitt fönster och känner bara hur jag fylls av julkänsla.ack så mysigt ( desto mindre mysigt att cykla hem i motvind )!det kan också va att jag är så himla glad över att om mindre än en vecka fyller jag, önskar mig massa med olika mockagänger allt från en bil till en bok. det finns lite att bita i på min önskelista.imorrn är det sovmorgon och den kommer jag utnyttja fullt ut, blir så trött av att gå upp när det är mörk och när man kommer hem så håller det redan på att bli mörk, usch! men nu ska jag laga nåt smaskigt och titta på snön med burrande Maley om halsen ( tydligen det ända stället som duger att sitta på för honom, älskar att gå över tangentbordet också å spamma järnet) PEACE

repeat Tik Tok, Knock You Down, Somebody Told Me

så mycket att gör, så lite tid!

naamnamm älskar mackor! speciellt med vitlök tjotafräs på. mmmmmmmmums!jag har inget så mkt att säga idag känner mig ganska tankesprid förutom att jag har tonvis med läxor som bör! ta tag i. Meen jag vill inte riktigt.Körlektion imorrn oså så det måste väl trycka in lite plugg där också. AAAAAA!SHIT
framåt sex snåret ska jag till J på en skräckfilm å lite nödvändigt tjock. HEJ



Paranormal Activity, ruggit värre!

SÖNDAG

lovet har gått huuuuur fort som helst!och ville inte gått till skolan imorrn, tbx till läxor, mensiga lärare, idioter. gårdagen blev det och ta sig enda ut till beckershov, och på fest/halloween middag hos Malin. kunde inte bli bättre,alkohol körda folk åå goomat!sen framåt halv elva snåret blev det att trycka in sig i taxi malins mamma, lite överfullt. dunkadunka och allsång hela vägen in.
sovmorron till ett snåret idag, kände som det behövdes efter lördagens bravader. ut till syster ens sväng, övningsköra, fika. hem mackor med alla möjliga pålägg, lovelovelove

å nu bli det top model!SEEYA

RSS 2.0