trött

ja läs rubriken, sammantattar rätt så rejält hur ja känner just nu. Stress var föra timmans ord. Jag jobba från halv åtta till fyra i forssjö, åkte och hämta Elwira, hem duscha, till Elwiras simtävling som börja fem! Allt detta på en timme.

pust. god natt

fredag

hela huset fullt med ungar idag, första jag hörde när jag vakna var spring och liv från ovanvåningen. Det gick inte att gömma sig längre dom stod utanför min dörr och bulta, och skrek vakna Cecilia ! Upp gick jag efter med och mottgång. Dagen fylldes av våfflor, husbygge, skridskoråkning, pyssling, utklädning, teatrar och endlöst toabesök.



ser vad kvällen bjuder på. Det ryktas middag och film på okänd plats! Trevlig kväll ♥

jag, simon och snö!






älskar den här bilden♥



♥♥♥

BLACK&WHITE FRIDAY !

här kommer ett svartvit bildregn från i fredags!








Cizzi och Annas Varma Choklad med Mini Marshmallows !

Steg ett !


värm mjölk !

Steg 2 ! Dela marshmallows till mindre bitar

Steg 3! Efter du har värmt mjölken häll i Oboyen tills det smakar som det ska ! Upp till dig hur stark/svag du tycker den ska va.

Steg 4! Ha upp chokladen i en mugg och ha i marshmallowsen !


Och bjud din katt

SKÅL !

Fullspäckat

fan va tiden bara flyger förbi känns det som. haft en antal tillfällen att sätta mig vid datan och skriva vad jag egentligen gör om dagarna, vilket inte är mycket ibland. Ibland är jag skit skriv sugen och biland känner jag noll motivation. Men här har ni dom senaste dagarna i ett nötskal.

Onsdag! Jag var på möte. Jag träffa Anna, vi gjorde varm choklad med mini marshmallows och snacka skit.

Torsdag! Jag jobba, Jag träffa Millan och såg på film.

Fredag! Jag åkte till Marmorbyn med Sandra och hade Bandhero kväll och åt god mat hos Gustav!

Lördag! Jag var ut och gick i skogen med mamma. Jag träffa Erika, vi låg i sängen och förundrade oss alla livets mirakel. Jag åkte till Statt och möte upp Sandra, Agens och Malin. Jag dansade, pratade och skrattade ( NYKTERT), men det var grymt endå! Jag åkte bil till kl fem på morgonen innan jag rulla in hemma.

Söndag! Jag sov till halv tre. Fin besök av syster med familj, Jag brände en skiva och nu nördar jag How I Met Your Mother! AWESOME


peeace

ALLA ♥ DAG


igår som alla kanske vet var det alla hjärtans dag. Har man ingen när och kär så är det lät att gå över på den smått jag mår illa av allt gulligull och tycket allt med den här dagen är såååå överskattat. Varför fira en dag speciellt när varje dag borde vara det.
Jag och min kära fru gjorde en kväll av det iallafall. Vi gick åt åt mat på olympos och satt där med sammanflätade fingrar och titta varandra djupt i ögonen och sa saker som fick än att nästan spy. Omringade av massa söta par. lovely ! Maten var god iallafall och vi åt så vi var som två bowlingklot. trevlig kväll ♥

idag har jag hunnit med lite träning, duschat, titta på Tusen gånger starkare, myst rejält med Marley, läst tidningen, sökt lite jobb och nu ska jag snart börja med maten och senare möta på Sandra för lite össs och kanske en snövall.

Ha de bäst !



Storstädarsöndag !


Marley diggar inte dammsugaren.

Idag har jag gjort allt det där nödvändiga, bytt gardiner, dammsugit, dammat, rensat i rummet. Tog hela dagen men vilket resultat. Så underbart när det är rent, blir så mycket bättre istället för massa dammråttor och smulor i sängen.

Simon ligger och sussar så söt i min säng medans jag kollar på Austin Powers och dricker saft. fin kväll ♥

peace


Lördag


HEJ ! nyduschade och redo för action!  Tidig lördag idag, var iväg med andra familjen Rönnelin till spökbacken och tog några vändor. Grymt skönt och vilket väder ! just perfect. Kunde inbte börjat dagen bättre, kallt kan ni tänka men jag lovar jag svettas som en gris. Tog en våffla in på cafet, satt fint.  Hemma värkte hela kroppen..spagetti hela jag ! Låg och halvsov till några greys avsnitt. Ena sekunden dör patieten andra har dom räddat hans liv...bör nog se om dom avsnitten. Sen dusch, eviga garderobsproblemet var är alla mina kläder,jag har inget att ha på mig !, I min neutoiska situation strossa oliwia runt i pyamas och lekte inte nudda mark med Marley, han förlora.

Kvällen är vad den bjuder på. Erika ska se vad vi hittar på för bus, partners in crime ♥

Ha en fin lördag ! ♥

Love, went wrong, It drove us far away from what we are and words and chords, can not describe this is what we've become


du är guld värd


Mamma

det går i vågor. ena sekunden kan jag känna mig på topp och andra på botten. Vill dansa, skratta och leva och två sekunder känner ja mig så deprimerad så vill bara krypa ner under täcket och gråta, försvinna. konstiga jag

Fritids idag i Strångsjö, var inte taggad men pengar behövs, 50 000 snart är jag där och då är det hej då katrineholm HEJ AUSTRALIEN.  Jag kan knappt bärga mig när jag tänker på det, fan va kul vi kommer ha, Erika, Sandra och jag, partners in crime ♥

efter en snöig dag åkte ja hemma och möte upp Anna för Love and other drogs. Käka chillinötter till det brände sönder i munnen. prata om allt mellan himmel och jord.

Tomt hemma, Mamma sover över på sjukhuset. Känns så läskigt, får en klump i magen bara av att tänka på det. Hon fick kramp och ont i bröstet. Min moster körde upp henne till sjukhuset och dom körde alla möjliga test och hon fick ligga kvar över natten för observation. När hon ringde och sa att hon blev kvar på sjukhuset över natten kände jag mig så tom och ögona började tåra sig. Får än att tänka hur lätt det är mista dom som står en närmaste. får tårar i ögonen av att bara skriva om det, Mamma jag älskar dig ♥  du betyder så himla mycket för mig, utan dig går inte världen runt.

ska ta mina tårar upp till soffan, till mina snarkande pappa.  god natt, god natt mamma  ♥

våffla


godkväll! min kropp är som en säck potatis, känner mig så orkeslös.  idag har jag hunnit med en del. Var till Erika på Våffel lunch med Sandra, mums! Blev en del skvaller och våfflor. Ner och fixa bryna på stan och till banken. Erika och jag bila hem och pusta ut, lika döda. Nörda facebook, kolla bilder, lyssna på musik, kolla film. Kila till Nobel och köpte fettaste pizzan och hyrde en film på tempo The kids are all right, en sån film som man absolut inte visste hur den skulle sluta, lite långtråkig men annars dög den för 15 kr. Toppen kväll

och nu är jag helt slut och ska begrava mig i sängen för kanske en film eller lite grey's. HEJ

2011-02-08

lördag kan summeras med frasen, fullt ös medvetslös. Men förfesten va grym !

Igår gjorde jag lite ärenden på stan och tog en lunch med Erika. Senare framåt kvällen kom Sandra och vi titta på Due Date sen åkte en sväng i bilen och bara öste.

Idag inte så mycket ös, ner på stan till dressman och betala nåt för mamma hade glömt kortet. Plockat i rummet mot min vilja ( fanns inget annat att göra ), och nu är det bara väntan kvar.

Trevlig tisdagkväll ! ♥

BAND HERO

toppen kväll igår ! vi lagade mat eller jag hackade lite grönsaker. Titta Morrhår och ärtor, spela Band Hero, jag ägde på trummorna. Fett kul, vi vart som eget lite band där ett tag, Lammkötts rockers ! haha kul som fan var det iaf. baka den perfekta kladdkakan.  Åkte hem vid tolv, ett stop för att lämna lite kärlek i en brevlåda. tog lite kort innan min mobil dog.






LARS WINNERBÄCK




Lars W sjunger ut ur mina högtalare, inte så pepp kanske men jag älskar det. Det kommer du aldrig kunna ta ifrån mig.  Hej då Katrineholm Hej Marmorbyn

Trevlig Lammköttsfredag ! ♥

Lammkötts fredag !

Hämta Marley hos doktorn nyss, han verkar bli lite groggif fortfarande och går liksom i slowmotion men det skakar han nog av sig efter några timmars sömn och rejäl portion burkmat. och kanske en chillinöt om han har tur. Han älskar dom, knaprar på som en lite hamster. Var och bowla med Carlise förrut gick fintfint. Riktigt duktig hon även fast klotet var lika stort som henne själv, dom borde göra mindre klot för barn. Men hon hiva iväg som omdet inte fanns någon morgon dag. Hon sa" Man får ta så man nästan kissar på sig ! "

Ikväll beger mig till Gustav med Sandra på lammkötts fredag ! det ni.

Hare gött ! ♥

twisted

en hel torsdag har gått och det jag har lyckats med är släppa mig till Eductus på ett snabbt litet mötet innan jag kollapsa av utmattning, bakade chokladmuffins, nördatnördat grey's med stuntals avsnitt av HMYM. Bäddat rent i sängen..men redan är det smulor överallt. Såg precis när George pappa dör och jag grät en flod eller två, tänker man på sin egen pappa när han inte längre kommer finnas med än, hur ska man kunna leva i en värld där ens pappa inte existerar ? jaja det är väldigt demprimerande men det är jag. twisted. Annat kul är att imorgon bitti ska jag och Marley bege oss till vetrinären för lite snippsnipp och kanske en spruta eller två.

PS jag hatar killar, dom får än att känna sig så värdelös och att ingen vill ha nåt med än att göra.

HEJ


bullets



bäst just nu

krassligt

nördar greys och käkar apelsinklyftor ! jag är sjuk, hostar, snorar, febern på topp likaså huvudvärken och magen är inte helt med. Så igår var jag sängliggande hela dagen, inte så kul i det stora hela. Att vara sjuk är överskattat. USch vill bara vara frisk. När man är sjuk så vill man bara äta massa gott hela tiden och jag vill inte åka till affären när jag ser ut som ett troll.

Nu blir det mer greys och kanske en glass ! KRAM ♥

RSS 2.0