snart igen



ja i ovädret kan man kalla att det var, snö, snö och åter snö, så långt ögat kunde nå. Men vi skulle till e-tuna, och på den vägen är det. Sandra tuffade långsamt och försiktig genom den mörka skogen. Väl framme så tog vi tag i matlagningen direkt, på menyn var det pommes, fläskfile och såklart bea ! det slank ner och gjorde gott i magen. Fram med Förfest spelet, som jag så lyckligtvis plockade upp i Ullared, mer och mer alkohol, grogg efter grogg, alla möjliga utmaningar och dueller. Vid nio snåret ramla tre killar in, plötsligt var klockan tolv och fick fick ivert ila mot Harrys, där vi ägde dansgolven med galna danssteg och sångtoner.

Bettan historia : en galen kväll e-tuna. för rund om fötterna för att komma in på Harrys bestämmde hon för att gå till en annan krog där hon inte kom in heller ( vi andra är lyckligt ovetande inne på Harrys och tror Bettan gick till den andra krogen ), där hon bestämmer sig för att kila hem till Natta och vänta på oss andra där. efter harrys går vi runt och kollar efter bettan utan en skymt, när vi väl hittar en henne sittande i Nattas hiss.

Vid läggdags blir det en del skratt speciellt från en viss Sandra som tyckte allt för bara för roligt! tre snåret kanske klockan var när vi däcka av eller iaf jag, en del satt ju och moffa chips i köket i brist på annat, nämner inga namn.

Söndag fyllepizza, äntligen hemma, rostad macka, städning, gäste i Nattas grymt sköna soffa och vid tre satt vi i bilen på väg hem, lite halv mosiga .

lyckat skulle jag kalla det här, vilken kväll ! det får vi göra snart igen

Kommentarer
Postat av: saandra

det var underbart skönt att komma bort och bara ha så kul :D <3

2010-12-04 @ 21:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0