borta bra men hemma bäst

hej vart hemma några dagarna nu i kylan, inte funnit tid att sitta ner och skriva några rader mellan att packa upp, sova ut och träffat efterlängtade folk.

turkiet var om jag ska fatta mig kort helt underbart! massa sköna männsikor, god mat, shopping och skratt så man nästan vek sig ibland. Vi hann verkligen massa skoj utan att det kosta skjortan eller att vi stressa ihjäl oss. 

-
När vi kom ner på onsdan så vart vi runt i staden lite, kolla i affärer, åt mat och sen var vi hamam som är ett turkisk bad där dom först peelar hela kroppen och bort med döda hudceller sen tvättar den sen får man en härlig helkroppsmasage med olivolja, och allt detta i naket sällskap. Väl hemma på hotellet gick vi la oss relativt tidgt eftersom vi var helt slut från flyget och bussen.
Ni vet ju hur det är att va på semster dagarna liksom kletar ihop sig och man vet varken in eller ut, som jag säger fel saker på fel dag, så ta det med en klackspark !

- På torsdan åkte vi till stranden för lite sol och bad, Kleopatras strand, spender några lata timmar i sol och det salta havet. Åt fint på kvällen sen satt vi på ett jättemysigt vattenpips cafe och sen beställde vi in en stor skål med San Franssisco med långa sugrör medans vi rökte vattenpipa och sen bjöds det på gratis shot !

- fredag var det festfestfest ! Dansa arslet av oss på Alanyas bästa klubbar ! På dan åkte vi till en strand utanför staden för att sola men bad gick knappt pågrund av dom höga vågorna, men fint var det endå.

- Lördag, frulle först sen slappa några timmar, sen poolen och sen upp i bergen för fin mat och den bästa utsikten i Alanya ! Väl hemma på hotellet blev det lite barsnliga lekar och en och annan cocktail !

- Söndag var det båtur för hela slanten, super bra väder och man kände hur det verkligen stekte på, stanna och bada på olika ställen och hade bara semster, värt pengarna. På kvällen var vi ute i varje lite markandsstånd och snoka efter fynd att pruta ner priset så man nästan skämdes, men ja erkänner att ja blev en riktigt fena på det. Tog en välbehövlig glass på väg hem till hotellet, armarna hängde som spagetti för dom fullproppade påsarna, fyllda med parfymer,vattenpipa,skor, lampor,smycken,plånböcker. Somna som en stock iaf i våra "sköna" sängar, kände fjärdrana i ryggen, va som att ligga på en stenblock. '

- Måndag skulle vi dyka, ja skulle dyka för första gången, gud va taggad jag var ! på med våtdräkten sen all tung utrustning men väl i vattnet så var man som en fjäder, vilken grym upplevelse det var iaf , kan knappt bärga mig tills jag får göra det igen !

- På tisdan gick vi till den andra stranden i stan, och bada lite men mestadels sola, vila nån timme sen iväg till en mysig lite restaurang, sa ja att dom flesta restauranger och barer har free pick up service vilket betyder att om man vill äta där ringer man bara ditt och då kommer dom och hämtar än och sen kör hem en efteråt, så borde dom ha i sverige ! Åt god mat sen hem och fixa för en sista party kväll. Alkohol, alkohol sen ner till hamnen för dansadansadansa från klubb till klubb. Gratis shot efter gratis shot. Grymt. Sverige suger i utelive jämfört med det där ! väl hemma somna ja som ett barn i min stensäng

- Domedagen, onsdan när vi väl skulle lämna paradiset så sola vi lite vid poolen packa ihop det sista och spendera vår sista pengar, övertrötta männsikor på bussen till flyplatsen, det gillades inte ! men vi brydde oss inte. Väl hemma i Sverige , trötta männsikor letar väskor och tar bussen till långstidsparkeringen.

THE END

Nu har en helg gått i Katrinholm, Sverige. Och jag har köpt en tjock vinterjacka, det första jag gjorde, vart med J, ätit god mat, myst ner sig i höstmörkret, firat syster som fyllde 17 idag. vart på akuten för urinvägsinfektion.

Ska rulla vidare till J nu för kanske lite pizza och en hel del pussar. PEACE

turkiet bilder kommer tar allt i sänder




Kommentarer
Postat av: Jonah

Jaså, pizza säger du? =P Tur att jag är lättövertalad <3

2010-10-24 @ 16:16:57
Postat av: saandra

undeeerbaaart kul var det :D <3

2010-10-24 @ 23:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0